Esztipeti15 kérdése:
Milyen tapasztalataitok vannak a wynn's super charge olajadalékról?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy flakonnal ebből. Az autósboltba azt mondta az eladó, hogy nyugodtan töltsem bele. Nemfogja enni az olajat és szebb lesz a hangja.
Viszont eléggé szkeptikus vagyok és csak úgy vélemények nélkül nemakarom mégjobban hazavágni a kocsim motorját.
Tapasztalt autószereleők véleményét várom illetve azokét akiknek valamilyen tapasztalatuk van-e téren.
2020. júl. 17. 20:15
1/5 anonim válasza:
Hiszen ha ennyiből állna egy motor javitás hogy amelyik eszi az olajat és beletölti az ember aztán ettől megjavul.
DE ha szkeptikus vagy akkor miért vetted meg?
2/5 anonim válasza:
Felesleges sőt káros az ilyen kuruzslás. Egy jó minőségű márkás motorolaj minden olyan komponenst megfelelő arányban tartalmaz, amire a motornak szüksége van. Csak kárt csinálsz vele, felborítod az olaj adalékainak pontosan kitalált egyensúlyát, ráadásul ez kémia is, fogalmad sincs mi mivel lép majd reakcióba, ha ezt a trutyit beöntöd az olajba. Teljesen szükségtelen. Használj jó olajat, ha pedig füstöl vagy csipkedi az olajat a motor, akkor nem csodaszerekkel kell kísérletezni, hanem irány a gépműhely.
3/5 anonim válasza:
Egy motorba az előírt olajon kívül semmi sem kell, egy kopott, beteges motoron meg semmilyen adalék sem segít.
4/5 anonim válasza:
Valóban összehangoltak a minőségi olajok adagolása de nincsenek ám túladagolva csak az adott viszkozitás kritériumainak megfelelően. Úgy általában jók és az STP is. Valamint léteznek nano illetve teflon adalékok is amikről nagyon jók a tapasztalataim. Valóban védik a motort főleg hideg és kritikus motorműködésnél. Ezeket minimális értékben és drága felárral adagolják is a neves gyártók. Több mint húsz éve használok ilyeneket és csak jót mondhatok róla. Szintén szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban ráadásul autószerelő de tudom hogy megfelelően alkalmazva pozitív hatással vannak. Mert például a te wynn's és STP adalékod nem kifejezetten jó katalizátoros rendszerhez mert elégetve savak válnak ki amitől a katalizátor nem igazán szeret. A teflon adalékok pedig túl jól szigetelnek a hengerfalon és elégtelen hűtőrendszerű autóba nem önteném be, stb.
5/5 anonim válasza:
A marketing osztályt olvashatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!