Ha meg vettem az online kreszt de úgy érzem nekem ez túl nehéz akkor vissza lehet lépni??
Ezt az autósiskolával kell megbeszélni, mert velük szerződtél, de szerintem valamennyire partnerek lesznek benne. Nyilván függ attól, hogy milyen autósiskola, kivel sikerül beszélni, stb... azt pontosan nem tudom, hogy ilyen jellegű szolgáltatásra van-e valami specifikus törvényi előírás (mint pl. az online vásárlások esetén az elállási jog).
Megjegyezném, bölcs döntés volt részedről visszalépni amikor felismerted, hogy ez nem neked való.
Sokan erre nem képesek és ennek ellenére is valahogy végigbukdácsolva és sok kenőpénzzel de eljutnak a jogosítványig, miközben nem való nekik. Le a kalappal.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__10..
Tanuld már meg azt a második modulzárót! Nem atomfizikusoknak írták a KRESZ-t, hanem normális intelligenciájú embereknek. (Megjegyzem, a közfoglalkoztatott emberek között is van olyan, akinek van jogosítványa 8 osztállyal, vagy 7 osztállyal.)
Bár, téged elnézve, jobb is, ha nem lesz jogosítványod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!