Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Polski Fiat 126-ot meg lehet...

Polski Fiat 126-ot meg lehet csinálni/átalakítani, hogy zöld rendszámot is kaphasson?

Figyelt kérdés
Hogyan érdemes, valakinek van tippje, ötlete ezzel kapcsolatban? A zöld rsz. a cél, miket kell rajta átalakítani?

2020. júl. 15. 21:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy PIROS trabi FEHÉR rendszámmal.

Kérlek olvasd el még egyszer a #9 hozzászólásom második felét, és arra küldj választ.

2020. okt. 22. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:

Csak kiváncsi voltam figyelsz-e :)))

Nem, igazából ezt tényleg benéztem, a rendszám szinét nem figyeltem... :)

Láttam valamelyik szakértő videójában, hogy jelenleg már nem lehet ilyen házilag átépített autókat zöld rendszámmal levizsgáztatni Magyarországon, még esetleg Ausztriában, aztán onnét honosíttatni.

2020. okt. 22. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:

O.K. van ilyen, nekem is elkerüli ez-az a figyelmemet naponta. :(

Különben csak azért kérdeztem vissza, mert kb. 2 hete beszélgettem egy vizsgabiztossal ezekről, és 100%-biztonsággal állította, hogy itthon nem megoldható.

2020. okt. 22. 12:46
 14/14 anonim ***** válasza:
Mondjuk ezt a külföldön levizsgáztatni és honosíttatni talán még járhatóbb út, konkrétan ismertem olyan esetet, ahol egyéb átalakítások (mozgássérült részére) nem engedélyezték Magyarországon, Ausztriában kellett levizsgáztatni, és utána már itthon is megkapta a műszakit.... Bár szerintem oda is kellene sok olyan művelet, terv, papírozás, engedély, vizsgálat, ami annyira megdrágítani, hogy egyszerűen nem érné meg.
2020. okt. 22. 12:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!