Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fémes hang motortérből.?

Fémes hang motortérből.?

Figyelt kérdés
1.6 16v bcb Golf4. Gyorsításkor és motorfék közben egyre hangosabb fémes hangot ad ki valami. Motortérben semmi rendelleneset nem találtam. Pár nappal ezelőtt folyt belőle az olaj de a motor olaj szintje jó volt szóval nem az folyt. Töltöttem a váltóba olajat és az egész szinte azonnal távozott is a váltó alján két illesztés között. Szerelő nem ér rá sajnos. Mi lehet a baja? Javítható vagy új váltó kell? Valakinek volt már hasonlóban része?

2020. júl. 15. 18:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne használd , hátha még menthető.

De ha olaj nélkül jársz akkor megölöd a váltót.

NYilván az a hang is onnan jön.

2020. júl. 15. 19:54
 2/2 anonim ***** válasza:
"Pár nappal ezelőtt folyt belőle az olaj de a motor olaj szintje jó volt szóval nem az folyt." Nekem is folyik a motorolajam, megis evente 1x jo ha utantoltok vagy 8000 km utan. Attol meg folyhat motorolaj, 4-5 literbol nem veszed eszre par nap alatt hogy hianyzik belole, max fel ev ha mar az olajszinten is megaltsz peldaul 3 deci olajhianyt. A valto aljan azert tavozhatott az olaj amikor toltottel bele, mert valoszinuleg eleve tele volt. Ha hulye vagy ne kiserletezz hanem vidd szerelohoz.
2021. máj. 23. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!