Mennyire bonyolult egy terepjárót piros rendszámosra vizsgáztatni? Van értelme?
Földúton kívül egyáltalán nem is használod?
Cska télen használod és csak hóban?
Igen, mivel olyan helyen lakunk, hogy 2km meredek földút vezet oda. Kisebb hóban még személyautó fölmegy hólánccal, de nagyobb hóban, vagy ha jég van a hó alatt, még a terepjáró is csak 4 hólánccal megy föl. Ugyanakkor szeretném szabályosan csinálni, tehát, hogy legyen rajta kötelező biztosítás, nehogy olyan adódjon, hogy kárt tettünk valaki kocsijában... A biztosítás pedig csak úgy érvényes, ha az autó műszakija, és minden egyebe rendben van.
Lent hagyjuk a faluban olyankor a személyautót.
áhhh értem.
Azt hittem mondjuk a háztól vezet egy földút egy telekre vagy telepre.
Mert ilyen helyeken aztán kutya se lát rendőrt, simán lehet menni műszaki meg biztosítás nélkül :)
Pláne nem hóesésben lesz pont ott rendőr :D
De mivel nem így van ez az opció kiesett.
Én azért nem vagyok benne biztos, hogy csak úgy megadják a lassú jármű rendszámot egy nem lassú járműre.
Fel kellene hívni mondjuk egy vizsgáztató állomást, ott szerintem előbb kapsz érdemi információt mint mondjuk egy ocsmányirodában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!