Nepperrel jobb minőségű autót lehet behozatni, mint ha itthon veszek használtat?
Pl. a Becsületesnepper folyton pakolja fel a videókat, ahogy kint autókat vadászik. https://www.youtube.com/watch?v=26l2R2OlHDw
Jobb minőségű autókat lehet így venni, mint ha itthon néznék körül a telepeken?
A videók alapján a BN eléggé átnézi az autót, mielőtt megveszi, hogy milyen bajok vannak vele,míg a kereskedők többsége gondolom csak behozza, akármilyen, azon az alapon, hogy majd csak elpasszolja valakinek.
Itthoni keresgélés helyett érdemes pl. a BN-re bízni, hogy keressen kint, és akkor jobb lesz az eredmény? Nem tudom, mennyi felárral dolgozik a hazai társaihoz képest.
Ezért merült fel a kérdés, hogy mennyi felárral dolgozik, mert ha nem túl sokkal, akkor ez abból a szempontból megéri, hogy ő mászkál a kocsi után, ő nézi végig az X autót, nem nekem kell a szerelővel végigjárni őket.
Nekem nincs ismerős szerelőm, szóval az én esetemben 20K lenne autónként az átnézés, és ha mondjuk 5-ikre találom meg, akkor 100k ugrott csak a szerelőre, akivel megnézettem az 5 autót.
Ezért lenne érdekes a tarifáját tudni, hogy mekkora az eltérés. Valaki itt hozatott már be vele?
Persze, én is megnézetném szerelővel, amiért úgyis fizetni kell minden egyes alkalommal. Ezért a kérdés, hogy érdemes-e ezzel akkor vesződni, vagy ha nepper elintézi helyettem, akkor érdemesebb rábízni inkább az egészet?
Ezért érdekelne, hogy vett-e már így autót itt valaki.
" mennyi felárral dolgozik"
Kapcsoltba lépsz vele és megkérdezed.
Elküldi az árait.
Mondjuk az kérdés számomra, hogy ezeknél a kocsiknál a külföldi fél az eladó? Szóval ő teljesen kimarad a láncból, csak közvetítő, és így nem kell a törvény által előírt szavatosságot sem adnia?
Vagy saját nevére veszi a kocsit, és úgy adja el, hogy ő lesz az eladó, akinél aztán reklamálni lehet?
"Szóval ő teljesen kimarad a láncból, csak közvetítő,"
Pontosan.
Kimegy, megnézi,vagy megnézitek és a te pénzedből megvásárolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!