Mennyibe kerül most egy 125ccm motoros jogosítvány?
Németországban élek 3 éve és itt elég drága ezért Magyarországon tenném le (magyar állampolgár vagyok és van bejelentett lakcímem) szerintetek megoldható?
És mennyibe kerül minden szünetben haza megyünk 1-3 hétre le lehet rakni 1 hét alatt a gyakorlatit ha minden nap részt veszek a tanfolyamon? És tényleg kötelező saját védő öltözetet vinni? És mennyibe kerül?
Tekintve,hogy ide kiirtal egy kerdes van interneted...meg ezek szerint internet képes eszközöd is!
Mi lenne ha esetleg nyitnál egy google-t,es keresnél kicsit,tekintve hogy a jogsi továbbra sem egységáras,illetve a tanfolyamok időpontjai is másak.
van valami gyors jogsi szerű dolog ahol én vezettem, ez kicsit drágább de előnyöd van a többiekkel szemben, hamarabb kapsz időpontokat így talán meglehet 1 hét alatt a forgalmi
azon kívül van még rutin is
nem kötelező a védő felszerelés, bukót azért vigyél meg kesztyűt, pulcsit, magas szárú cipőt
protektort ad az oktató
tavaly nekem 110-120 ezer körül volt
Megoldható, miért ne lenne az? Felhívod a neked szimpatikus sulit, kérsz tájékoztatást, lehet e-mailen keresztül is be tudsz iratkotni, valszeg kérni fognak általános sulis bizonyítványt, választasz hogy online akarod otthonról csinálni a KRESZ-t vagy tanteremben (van olyan suli, ahol nincs isbtantermi verzió), majd megcsinálod a KRESZ-t, vizsgázol belőle, kérsz oktatót, megcsinálod a rutinvizsgát, forgalomban gyakorolsz, azt a vizsgát is és kész. Esetleg elsősegélyt, ha még nincs jogsid.
1 hét alatt valószínűleg nem fogod tudni lerakni sem a KRESZ-t, sem a rutint, sem a forgalmi vizsgát, de hívj fel néhány sulit, érdeklődj körbe, mire számíthatsz. Árak nem egységesek, 100 ezer körül van, de nézz körbe, hívd fel őket, használd picit a saját agyad, ne a mienket.
Nem kötelező a védőfelszerelés, de ez megint olyan, hogy ha felhívod őket ezt is elmondják. Légy egy picit talpraesettebb, mert így az életben havonta el fogsz akadni.
125 köbcentis motor jogosítvány árak
Az A1 kategóriára szóló tanfolyamok 80.000 forinttól szoktak kezdődni 120.000-ig mennek el általában.
Itt az eggyel kisebb, AM kategória megléte nem jelent kedvezményt, viszont a B kategóriájú jogosítvány annál inkább: ezzel akár 30-50.000 forintra is levihető a tanfolyam és a vizsgák összesített ára.
A rövidített tanfolyam és a nagyobb kedvezmény sok autóst csábíthat arra, hogy motorra is megszerezze a jogosítványt, de arra mindenképp figyelni kell, hogy ha korábban nem ültél még motoron, akkor szánj rengeteg időt a gyakorlásra!
A legszerencsésebb, ha jelentkezel vezetéstechnikai tréningre is, ami ugyan plusz költséget jelent, de egyben nagyobb biztonságot is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!