Amerikai álom, vagy német betegágy?
Nagyon tetszenek az amerikai terepjárók, ezekben aztán van anyag, meg szinte nincs olyan terep, amit ne bírnának el. Ezek igazi autók. Ezt néztem:
Esetleg másik opció egy német autó, bár a német autók eléggé betegágyak, sok ismerősöm nem is érti miért dícsérik őket annyira, pedig nem is olyan jók. A japán autók jók, de azok meg rohadnak.
Ez a másik opció amúgy. Ennek csak kis esztétikai hibái vannak, de nem vészes, szóval nem tudom a kettő közül melyiket érdemesebb.
Az egyik egy papírok nélküli terepjáró 5 literes V8-as motorral, a másik meg egy olcsón fenntartható, ütött-kopott átlagautó.
Nem igazán értem, hogy ezek milyen szempontból alternatívái egymásnak. De legalább egyszerű a döntés:
Ha csak terepen akarsz állatkodni vele, akkor a jeep, ha a közúti forgalomban akarsz részt venni, akkor az opel.
Egyik sem. Nem menne át a műszakin egyik romhalmaz sem.
Az első ráadásul külföldi papíros, tehát még honosítanod is kell, ami nagyjából a kocsi vételára lenne pluszban, annyiból meg már vehetnél épkézláb autót is.
Az opelen meg látszik hogy szanaszét volt törve és rohadnak a sárvédők. Valószínűleg az alja is rohad, csak arról nincs kép. Összevissza van tákolva: nincs két egyforma színű elem, világít az abs, légzsák, valószínűleg a motor és a futómű is hasonlóan jó állapotban van.
Még ha okosba' le is vizsgáztatod (bár arra kevés lesz a 20 ezres), akkor is bármelyik pillanatban lerohadhat alattad.
Két kilóból ezt venném:
Ha nem lukas az alja, vinném egy körre, aztán már írnám is az adásvételit.
Jó cuccok ezek a GC-k. De ne gondold, hogy azok nem romlanak el. Sőt, én akkor vennék ilyet, ha bütykölős, berhelős típus vagy.
Amúgy 500 ezer azért a konkrét GC-ért sok. Nincs rajta egy ép elem... Körbe van nyomorgatva az egész.
És lejárt külföldi okmányok... Arra jó, hogy rendszám nélkül menj vele a telkeden, vagy ilyen olyan szántóföldön. Mindennapi közlekedésre nem a legjobb választás. Ráadásul örülsz ha 20 alatt fogyaszt.
És hogy ennek az emelt V8 Jeepnek hogyan alternatívája egy gyári 1.6 G Astra, azt én sem értem...
Mintha saját magadnak se lenne egészen tiszta, hogy mit akarsz venni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!