Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amerikai álom, vagy német...

Amerikai álom, vagy német betegágy?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszenek az amerikai terepjárók, ezekben aztán van anyag, meg szinte nincs olyan terep, amit ne bírnának el. Ezek igazi autók. Ezt néztem:

[link]

Esetleg másik opció egy német autó, bár a német autók eléggé betegágyak, sok ismerősöm nem is érti miért dícsérik őket annyira, pedig nem is olyan jók. A japán autók jók, de azok meg rohadnak.

[link]

Ez a másik opció amúgy. Ennek csak kis esztétikai hibái vannak, de nem vészes, szóval nem tudom a kettő közül melyiket érdemesebb.

2020. júl. 12. 15:56
1 2
 1/12 dirtboy ***** válasza:
90%
Mivel max a német betegágyat tudnád fentartani így én arra szavazok.
2020. júl. 12. 15:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik egy papírok nélküli terepjáró 5 literes V8-as motorral, a másik meg egy olcsón fenntartható, ütött-kopott átlagautó.

Nem igazán értem, hogy ezek milyen szempontból alternatívái egymásnak. De legalább egyszerű a döntés:

Ha csak terepen akarsz állatkodni vele, akkor a jeep, ha a közúti forgalomban akarsz részt venni, akkor az opel.

2020. júl. 12. 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
73%
De most látom, hogy már az opelon sincs műszaki, így igazából egyik sem jó semmire.
2020. júl. 12. 16:18
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Normális autót nem néztél? A második után elfogyott a mobilnet?
2020. júl. 12. 16:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Mert mi a baj velük? Elviszem műszakira 20 ezer ft. Ezt leszámítva melyik bírna még ki kisebb hibákkal 2-3 évet?
2020. júl. 12. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Áhh, szívás mind a kettő. Az Opel talán kevésbé, de az sem életbiztosítás.
2020. júl. 12. 16:29
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Egyik sem. Nem menne át a műszakin egyik romhalmaz sem.

Az első ráadásul külföldi papíros, tehát még honosítanod is kell, ami nagyjából a kocsi vételára lenne pluszban, annyiból meg már vehetnél épkézláb autót is.

Az opelen meg látszik hogy szanaszét volt törve és rohadnak a sárvédők. Valószínűleg az alja is rohad, csak arról nincs kép. Összevissza van tákolva: nincs két egyforma színű elem, világít az abs, légzsák, valószínűleg a motor és a futómű is hasonlóan jó állapotban van.

Még ha okosba' le is vizsgáztatod (bár arra kevés lesz a 20 ezres), akkor is bármelyik pillanatban lerohadhat alattad.

2020. júl. 12. 17:02
 8/12 anonim ***** válasza:

Két kilóból ezt venném:

[link]

Ha nem lukas az alja, vinném egy körre, aztán már írnám is az adásvételit.

2020. júl. 12. 19:31
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem azért, de 200.000-ért nem azért kapsz hulladékot, mert német, hanem azért, mert egy lerúgott, törött, tákolt bontószökevény sz/r. Ennyiért az usa, a japán és a német autó is egyformán hulladék lesz.
2020. júl. 13. 07:51
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó cuccok ezek a GC-k. De ne gondold, hogy azok nem romlanak el. Sőt, én akkor vennék ilyet, ha bütykölős, berhelős típus vagy.

Amúgy 500 ezer azért a konkrét GC-ért sok. Nincs rajta egy ép elem... Körbe van nyomorgatva az egész.

És lejárt külföldi okmányok... Arra jó, hogy rendszám nélkül menj vele a telkeden, vagy ilyen olyan szántóföldön. Mindennapi közlekedésre nem a legjobb választás. Ráadásul örülsz ha 20 alatt fogyaszt.

És hogy ennek az emelt V8 Jeepnek hogyan alternatívája egy gyári 1.6 G Astra, azt én sem értem...

Mintha saját magadnak se lenne egészen tiszta, hogy mit akarsz venni :D

2020. júl. 13. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!