Szerintetek is veszélyesen/rosszul vezetek?
Figyelt kérdés
Kb fél éve, volt egy olyan balesetem, aminek a következtével, eltört az egyik nyaki csigolyám. Nagyjából sikerült felépülnem de még mindig nem 100%-os. Éltalában a faluban, ahol élek 110-el megy, és nem veszem észre a sebességet ami fura. Több balesetem is volt már. Ja és az hozzá tartozik, hogyha valaki ül melettem akkor azért lassan megyek. Ennek lehet köze ahhoz is, hogy közel 7 éve vagyok depressziós. Már nem ül be senki szívesen mellém. Most volt egészségügyi vizsgálatom, és a házi orvosom akit születésem óta ismerek, nem akarta megadni az érvényes égészségügyüt.2020. júl. 11. 15:21
11/30 anonim válasza:
110 lakott területen? Több baleset? 1-2-szer megfognak ilyen tempóval, utána legálisan max anyósülésre ülhetsz majd.
12/30 anonim válasza:
Még jó, hogy veszélyesen, ha a megengedett duplájával mész. Több balesettel a hátad mögött ne csinálj ilyet, pláne messze a lakhelyedtől, mert ha ennyivel bemérnek és helyben megbírságolnak, valószínű hogy onnan csak gyalog mehetsz haza.
13/30 anonim válasza:
Nem érzed, hogy 110-zel mész? Miért nem nézed a sebességmérőt?
Amúgy ha a doki nem adja meg az alkalmasságit, az nem véletlen.
#8: Ezt remélem nem gondoltad komolyan... Féktávolság fogalma megvan?
14/30 anonim válasza:
Én nehezen hiszem el, hogy ilyen létezik. Kérdező, ugye csak trollkodsz?
15/30 anonim válasza:
#10 Te erős napszúrást kaphattál...
Irány a doki!
16/30 anonim válasza:
#15 Dehogyis, csak még egy (ön)gyilkos-jelölt.....
17/30 anonim válasza:
Az alapján amit leírsz, igen.
Jobb lenne ha valahogy mentálisan tisztáznád magadban a dolgokat. Vagy ha nem megy, akkor saját érdekedben sem kellene vezetned.
18/30 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki egy az egyben ilyen, mint te, depressziós, öngyilkos hajlamok, stb. 23 éves, több balesete is volt. Jelenleg ott tart, hogy eldugják előle a haverok és a szülei is a kocsikulcsot, senki nem engedi vezetni. Így a legjobb neki is, már belátta.
20/30 anonim válasza:
Látom azért ide is talált egy idióta, aki mindenkit lepontoz, remélem neki sincs jogsija, se autó a közelében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!