Elektromos labda a turbón?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy amelyik turbón elekromos labda van az fel lehet e valahogyan rakni olyan autóra amelyikre nem elektromos labdás turbó megy?2020. júl. 9. 08:58
2/14 anonim válasza:
focilabda van a turbóján, ami világít, nemééééérted? :D
3/14 anonim válasza:
Megmondtam, hogy nem kell 50°-os házipálesszel indítani a napot, mert ilyen kérdéseid lesznek tőle. :D
4/14 A kérdező kommentje:
Egy nagyon egyszerű kérdést tettem fel... azért kérdezem mert nem tudom nyilvan... és ha valamit nem jól írtam, fogalmaztam értsd rá , javítsd ki és mond el a helyes választ nem kell nekiállni kötekedni...
2020. júl. 9. 12:49
5/14 anonim válasza:
Kifejtenéd, hogy mire gondolsz? Fogalmam sincs mi lehet az az elektromos labda a turbón.
Lambdaszonda az van, de független a turbótól. Változó turbógeometria van, de nem hiszem hogy arra gondolsz.
Kicsit pontosíts légyszíves.
6/14 anonim válasza:
Hogy javítsunk ki, ha fogalmunk nincs mit akarsz kérdezni?
Én mégnem láttam se foci,se kosár se tenisz, de villanylabdát egy turbon sem pedig jópár voltmár a kezemben. :D
7/14 anonim válasza:
Természetesen ez egy nagyon egyszerű kérdés. Mi is annak tartjuk.
Mindösszesen annyi a gond, hogy senki sem érti, Te mire is gondolsz. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Elektromos geo ... nem kell meg kövezni azért.
2020. júl. 9. 15:10
10/14 anonim válasza:
Valaki írja meg végre, hogy miről van szó, mert már idegállapotban vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!