Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A motorosok miért hiszik...

A motorosok miért hiszik magukat isteneknek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 5. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Annak hiszik magukat?
2020. júl. 5. 17:45
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Nem hiszik.
2020. júl. 5. 17:54
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

Áhh, dehogy.:D

Sose láttunk még ilyet:D

2020. júl. 5. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
Miből gondolod ezt? Csak 37 éve motorozom, de nem érzem magam annak.
2020. júl. 5. 18:10
 5/11 anonim ***** válasza:
86%

"Sose láttunk még ilyet:D"

Láttam már olyat, hogy egy barna hajú férfi áthatjott a piroson, ettől még ostobaság lenne kijelenteni, hogy a barna hajúak áthajtanak a piroson.

2020. júl. 5. 18:11
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Kérlek ne általánosítsunk. Annak sosincsen jó vége, és csak gyűlölködést hoz.

Vannak idióta autósok, motorosok, biciklisek, gyalogosok, kamionosok, de még buszsofőrök is. Attól még nem feltétlenül mindenki az aki az adott közlekedési megoldás mellett teszi le a voksát.

Motorból is mindenki csak a mozgó szervdonorként közlekedő gyorsaságival száguldozó emberekre tud gondolni. De én például ritkán láttam bárkit is túramotorral szábuldozni / keménykedni.

Tény, hogy a KRESZ mindenkire vonatkozik, ők sem kivételek hiába hiszik magukat annak. Itt én igazából azt látom fő indoknak, hogy elég kevés a lebukás esélye és a büntetési tétel hozzá.

A másik viszont, amit autós szemmel nem könnyű belátni egy olyannak aki soha sem ült hasonló gépen, hogy ezeknek teljesen más a dinamikája. Kellő rutinnal (ami általában nincs meg) simán lehet egy jóval nagyobb közlekedési tempót is tartani. Teljesen máshogy történnek a dolgok.

2020. júl. 5. 18:11
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

Mert mi már a jet korszakban tartunk, míg ti csak légcsavaros gépeket hajtatok. Valahogy így képzelj el egy átlag autó és motor közti különbséget.

A legtöbb motor (600 ccm-től felfelé) max. 5 másodperc alatt simán eléri a százat, míg egy átlag autónak kell legalább a kétszerese. És ez a különbség a hétköznapi közlekedésben is megmutatkozik. Egy motor álló helyzetből (pl. pirosnál) sokkal jobban megtud indulni és ehhez nem kell nagy gáz, illetve rövidebb a fékút is a kisebb tömeg miatt.

Én rendszeresen járok mindkettővel, túl tudom tenni magam, ha egy ezres rizsrakéta elhúz mellettem üvöltő kipuval..

Sokkal bosszantóbbnak tartom azokat, akik "teherautón tanultak meg vezetni", és személyautóval a jobbra kanyarodást, egy balra kormányzással kezdik meg...

2020. júl. 5. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:
11%

Amikor a nyerges hajtott kereke a háta közepén áll, akkor leginkább fasírtnak hiszik magukat.

Előbb utóbb mint ott végzi.

2020. júl. 5. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
62%
Niért hiszed, hogy isteneknek hiszik magukat?
2020. júl. 5. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem tudom, hogy a többi motoros mindek hiszi magát, de én még csak félistennek. Gondolom akkor jó úton járok. ( Ez irónia volt, nem kérek gyűlölködő privát üzenetet, köszönöm.)
2020. júl. 6. 00:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!