Bmw e46ba van megbizható motor?
Nem lesz erősebb mint egy 20d 😂😂😂 bocsi ezen jót nevettem
Hogyne lenne erősebb? 3 liter az 3 liter...
A kérdezőnek pedig az összes 46 megbízható de olcsót nem szabad venni ha sokáig akarod használni
4 hengeresek jók, megbízhatók és olcsók meg mennek úgy mint egy átlag autó nyilvan nem úgy mint egy 30i de teljesen jók
6 hengeresek már drágábbak
"Nem lesz erősebb mint egy 20d 😂😂😂 bocsi ezen jót nevettem
Hogyne lenne erősebb? 3 liter az 3 liter..."
Persze a három liter az három liter és ÚJONNAN erősebb volt. Azóta eltelt 15-20 év ( az 1 milliós 30d esetében inkább 20), ha nem pucolták a szívósort tele van korommal,a fel meg van itt-ott taknyolva mert szervízre nem volt pénz..
20 éves kocsinál hagyjuk a katalógus adatokat, egyáltalán nem kizárt hogy egy olcsó 30d-nek jobbna ki van a bele, mint egy olcsó 20d-nek. Persze, ha vesz egy 2-2,5milliós patent faceliftes 30d-t az elkeni a 20d-ket, de itt alig feleannyi a keret.
Én is jót nevetek minden nap az E46-os csoportokban, amikor látom a töménytelen mennyíségű betegágyat és hibát, meg amikor a ruppótlan vevőnek beajánlják a drágább dízelt ahol egy turbócsere számára már gazdasági totálkár.. Szerintem hagyja a 'csába és vegyen 1 milláért egy E39 540i-t :)
Nem tudom ültél e már vagy mentél e már ilyen autókkal (NEM kötekedésből mondom) de a 30d ki lehet kopva igyis úgyis a köbcentit nem lehet becsapni
Volt szerencsém egy lerúgott 25tds-hez anno és azt egy jó 20d-hez hasonlítani nem lehetett volna mert a nyomaték miatt is húzott mint a disznó
Pedig az csak 2.5 nem 3.0
#13: persze. Nekem mondjuk 30i-m volt, de a haveri körben volt 20d, 30d, E39, E60 30d.
Nem azt mondom, hogy nem jó a 30d! Én azt mondom olcsón még 20d-ből is csak hulladékot fog kapni, nemhogy 30d-ből.
Egyik cimbinek E60 530d-je volt - olcsón vette de legalább jó nagy pusztulat volt. Annak sem volt sok baja csak amikor már a turbó a végét járta, meg voltak injektorgondok meg pár apróság akkor - nem viccelek - 1.0 Swiftel megbaccták a Hungárián, mert az a hulladék egyszerűen nem bírt menni. Nem azért mert az 530d hulladék, hanem mert a tagnak megvenni volt pénze csak onnan tovább nem és addig használta amíg gurult. Annak mondhattad volna, hogy de hát a köbcenti...
Szerintem 1 millió környékén nem fog jó 330d-t találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!