Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Parkolási büntetés. Ehhez van...

Parkolási büntetés. Ehhez van jogom?

Figyelt kérdés

Megbüntetek azért mert nem volt parkolójegyem. De semmien tábla nem volt abból az irányból amelyikből én érkeztem. Valószínüleg útfelújítás miatt leszedték. De ugye ha nincs tábla akkor nekem azt honnan kell tudnom hogy fizetős.

Rohadtul felidegesített az hogy büntetni egyből tudják az autósokat, de őket ki bünteti meg azért mert jogtalanul büntettek meg, meg még ki tudja hány autós. Én arra gondoltam hogy mivel jogtalanul büntetek meg, sérelem díjként a büntetés 13 szorosát kifizettetem velük. Mert ők is 13 mal szorozzák az egy órás parkolási díjat büntetéskor.

Kérhetek tőlük ilyet, ez jogos lenne?

2020. júl. 4. 21:43
 1/3 anonim ***** válasza:
70%
Követelhetsz ilyet, de ekkora kártérítést valószínűleg nem fog megítélni a bíróság.
2020. júl. 4. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Anno a Nav épületének az utcájában parkoltunk, fel volt festve még abparkolók helye is, csak kopott volt. Dobtunk az órába is. Kijöttünk, rajta a kerékbilincs, az utca, ami vagy 300 méter és kétírányú, másik végén állítólag volt tábla, hogy azon az oldalon nem lehet parkolni, ki kellet fizetnünk a leszedéat. Volt még hasonló eset, az a gond, hogy neked nyűg és pénz az utánajárás.
2020. júl. 4. 22:39
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Még azonnal panaszt nyújtanék be a törvényes határidőn belül, különben ha jogerős lesz folyamtosan követelni fogják és le is fogjàk tiltani vagy a kocsira fog terhelni a végrehajtó. Akkor meg már a kamatos kamatot fizetheted.
2020. júl. 5. 00:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!