Melyik motor a legjobb egy benzines 4es golfhoz?
Ha azt akarja, hogy menjen is, akkor az 1.6 benzin jó hozzá. De mivel nehéz auto, ezert 9-10 litert is meg fog enni.
Vegyen inkabb sima 1.9 tdi-t 110 loerovel.
Sziasztok. Nekem az előző kocsim egy 2003as Volkswagen Golf 4es volt 1.6 16v benzin. BCB motorkód
Nagyon szerettem. A fogyasztása 5-7 liter volt (minden tankolás feljegyezve) olajat nem érte. 10ezrenkènt csere.
Nehéz megmondani.
Van aki dízel-hívő, az a dízelt fogja ajánlani. Van aki meg a benzinest. Ennyi idő után már mindegyik motorból kifoghat az ember egy leharcoltat, ha nem figyel oda a vásárlásnál. De a lényeg, hogy mindegyikre oda kell figyelni, ha nem törődnek vele idővel mindegyik meghal. De szerintem erősebb motort nézz bele, azt biztosan nem fogod megbánni :)
Haverodnak meg nincs nete, persze.
Ha benzines kell akkor 1.8, 2.0, 1.8T jól mennek, vállalható fenntartással és vételárral.
Ha nagyobb a keret akkor V6 akár
Heh nincs net vagod boomer
Azert en kerdezem mert nekem vagy fiokom ehhez a szarhoz
Boomer az any/d p/csája az... Fingod sincs rólam.
Mondjuk ilyen életképtelen embernek nem igazán kell autót venni szerintem
Nem is érdekelsz xd
Szerintem meg tAnuLj mEG olVAsNi mErT a hAVeRomNaK kElL🤡
Mégis válaszolsz...
Igen, a "haverod" az életképtelen, ha még ide is mással kell kérdést kiíratnia. Eredetileg is erről volt szó.
Vagy nem tudom miért ciki, hogy neked kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!