Volvo S40 vélemény?
Figyelt kérdés
Nem tudom elégszer hangsúlyozni hogy nem én vagyok a troll.2020. júl. 3. 07:13
2/13 A kérdező kommentje:
Köszi
Mar neztem, csak gondoltam hogy itt is megkerdem
2020. júl. 3. 07:58
3/13 anonim válasza:
Igen. Tényleg. Ő nem én vagyok. De büszke vagyok magamra, hogy nêpszerűvé tettem a Gyíkon ezt a remek márkát. Igazi svédacél. Amit eddig megtudtam. Az 1.6 benzin az renault motor. Az 1.8 benzin az vagy Ford, vagy Mitsubishi, ezt nem tudom pontosan, van aki ezt írja, van aki azt. A 2.0 az Volvo motor. Az 1.9 dízelt azt nem tudom milyen.
4/13 anonim válasza:
Sajnos rozsdára hajlamos a küszöbnél, és a sárvédő íveknél
5/13 anonim válasza:
az 1.9 dízel is renyó. Szelepfedélről megismerni, melyik a renyó.
Amúgy nincs baj azokkal.
Laguna 1 2000-es motorral elgurult 450e km-t, de szétrohadt.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek
2020. júl. 3. 08:56
7/13 anonim válasza:
CSak az a jó hogy Renault motor van benne.
8/13 anonim válasza:
A második generációsból 5 hengers dízelek Volvo motorok és mind megbízhatóak. 1.6-os francia, jobb kerülni. D3, D4, D5 amit érdemes megnzni.
Benzinest nem tudom.
9/13 anonim válasza:
A kérdező tényleg nem én vagyok.
10/13 anonim válasza:
Miért nem olvasod vissza a többi, S40-ről szóló kérdéseket? Ott kapsz választ a kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!