Miért lesz egyre több út fizetős?
Figyelt kérdés
Most csak pl azt nézem,hogy a 4-es főút szolnok utáni szakasza is fizetős lesz vagy lett már nem tudom.De miért kell egyre több fizetős út?2020. júl. 2. 09:22
1/9 anonim válasza:
Be kell szedni a pénzt az útépítésre, fenntartásra.
Az autósról pedig mindig lehet még egy bőrt lehúzni
2/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest elég szarok az utak.
2020. júl. 2. 09:27
3/9 Ékezetes billetyűzet válasza:
A fizetős utak szarok?
4/9 anonim válasza:
Amerre én járok, nem vettem még észre. Igaz így is, úgy is kénytelen vagyok éves országos matricát venni, így számomra teljesen lényegtelen, többet nem tudnak tőlem beszedni.
5/9 anonim válasza:
Mert a kedves kormánynak nem elég, hogy a fizetésed harmadát elveszi adó formájában, az adózott jövedelmedből veszel valamit, azon még 27% adó van, a benzin 60%-a adó, még fizess a te pénzedből megépített út használatáért is, aminek a minősége kalap szar, és a javításokat se tudják este megoldani, a legnagyobb forgalomba kell dugót okozva hónapokig baszakodni egy 10 centis szakaszon is. Na, remélem kielégítő volt a válasz, hogy miért kell fizetni olyanért amit amúgy is a te pénzedből építettek.
6/9 anonim válasza:
A teher autóknak, kamionoknak mindenütt fizetni kel és borzalmasak az utak.
7/9 anonim válasza:
5 jól leírta
Folytatnám azzal, hogy a pénz kell lölönek is, azt meg stadionépítésből tud könnyen szerezni, így az utak karbantartása helyett szívesebben költenek stadionépítésre.
8/9 D. Brasco válasza:
Az 5-ös teljesen realis valaszat azzal egeszitenem ki,hogy közlekedbi mindenkinek kell,igy aztan annyit szed be ebből a szektorbol az állam amennyit nem szégyel.Ráadásul miven szinte mindenki reszt vesz benne,egy nagyon pici emelés is rengeteg plusz pénzt hoz.
9/9 anonim válasza:
Mert éhesek a buzadzsúk, nem tudnak jóllakni semmivel. Az erény és becsület szavakat nem használják betelepítésük óta sem, nem tudják mi az. Lelket sajnos nem kaptak, nincs lelkiismeretük csak a cél a lényeg. Ha ki akar elégülni, anyukáját sem kíméli és apuka a lányát. Bizonyíték xnxx.kom. Az amerikai rész 60%a családi témájú. Hát ilyen ebvérűek ezek a vezetők. Buzadzsúk mert nem lehet kimondani a nevüket sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!