Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van átjárhatóság a 'B' és az...

Van átjárhatóság a 'B' és az 'M' kategóriás jogosítvány megszerzése között? (Részletek lent)

Figyelt kérdés

Van érvényes sikeres 'B' kategóriás KRESZ vizsgám.

VISZONT egyéb okokból nekem elég lenne az 'M' kategóriás (segédmotorra való) jogosítvány is.

Van arra lehetőség, hogy az érvényes 'B' kategóriás KRESZ vizsgával nem autóvezetésből, hanem segédmotoron folytatom tovább a jogosítvány megszerzését, így végül 'M' kategóriás jogosítványt szerezhetek? Vagy mindenképpen új/más fajta KRESZ vizsgát kell tennem, és így elvész a még érvényes 'B' KRESZ vizsgám?

(Most légy szíves, ne menjünk bele abba, hogy miért elég nekem az 'M' kategóriás jogosítvány! Egyébként pedig röviden a válaszom mégis az, hogy az autókat nem szeretem...csak nyomásra kezdtem el mégis a 'B' kategóriára való felkészítőt. Viszont a kis motorok nagyon bejönnek nekem.)

2010. aug. 1. 23:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

" Egyébként pedig röviden a válaszom mégis az, hogy az autókat nem szeretem...csak nyomásra kezdtem el mégis a 'B' kategóriára való felkészítőt. Viszont a kis motorok nagyon bejönnek nekem.) "

Az ilyet szeretem olvasni :D (Y)

Nekem is csak azért kéne lerakni kocsira jogsit mert apám aztmondja -.-" . Abból a pénzből én Akorl-ra akarom lerakni. :)És arra is fogom :P

2010. aug. 2. 06:29
 12/19 A kérdező kommentje:

ma 06:29-kor írónak:

Hajrááá!

Végre Valaki, aki nem azzal jön, hogy de az autó azért mégis jobb. Már frászt kapok, amikor azt hallom. Nem tudom, miért probléma az egyeseknek, hogy én megelégszek a kis motorokkal, sőt azokat szeretem.

:)

2010. aug. 2. 17:27
 13/19 anonim ***** válasza:
én szivesen letenném egy 250-esre, autóra már van de azt már unom csak a motort félnék elkezdeni
2010. aug. 3. 00:34
 14/19 A kérdező kommentje:

"én szivesen letenném egy 250-esre, autóra már van de azt már unom csak a motort félnék elkezdeni"

Miért félnél elkezdeni? Mitől félsz?

2010. aug. 3. 09:28
 15/19 anonim ***** válasza:

06:29 vagyok :)

Lehet előtte nem motorozott még v csak simsonnal v hasonló kaliberű motorokkal :)

2010. aug. 3. 09:32
 16/19 anonim ***** válasza:
nem motoroztam még és lány vagyok és mikor ez szóba kerül a barátommal akkor mindig úgy érzem h arra céloz h béna vagyok a motorozáshoz:S
2010. aug. 4. 05:09
 17/19 anonim ***** válasza:
Senki nem úgy születik h tud motorozni. Egy simó + aki elmagyarázza mit h kell és max 2 nap, már tudsz is motorozni. Bizonyítsd be neki h nemvagy béna. Sőt. :)
2010. aug. 4. 09:29
 18/19 anonim ***** válasza:
06:29 vtam
2010. aug. 4. 09:30
 19/19 anonim ***** válasza:
rendben:)
2010. aug. 6. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!