Hogyan vonhatom ki az autót forgalomból a személyes megjelenésem nélkül, távolról?
Figyelt kérdés
Sajnos nem Magyarországon élek, nem tudom mikor jutok haza legközelebb. Ki szeretnén vonatni az autómat ami Magyarországon van forgalomba helyezve. Hogyan lehetne elintézni így?2020. jún. 30. 08:43
11/12 Majatom válasza:
A hivatalbóli kivonásig viszont valóban ketyeg a fedezetlenségi díj, amit a 7-es válaszoló írt, ami 510 Ft/napnál kezdődik, teljesítménytől függően.
Szóval minimum 15.000 Ft havonta, és nem valószínű, hogy a biztosítás megszűnése után 1-2 hónapon belül kivonják hivatalból a gépjárművet, én inkább minimum fél évet mondanék.
12/12 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
Befizettem a biztosítást, müszaki vizsgára nem vittem el. Majd kivonatom forgalomból ha legközelebb otthon leszek.
2020. júl. 2. 08:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!