Vezérlés cseréljenek ideje feltüntetése ?
Adott egy golf 4 1.9 pdtdi autó,ami kb fél éve lett vásárolva és kb fél éve lett behozva Németországból.
Nem rég vettem észre,hogy a motorháztető belsejébe bele van csikarva,hogy ZR 250 454 gondolom km.
Az lenne a kérdésem , hogy ez mit jelent ?
Másik,hogy ha valaki vezérlést cserél vagy cseréltet, akkor az éppen futott km írja föl vagy azt amikor újra cserélni kell a vezérlést ?
Az autó *240 100*+km lett véve . Lehetséges,hogy fogjuk rá 260 000 Km volt benne és 250 000-nél volt cserélve rajta? És visza lett pörgetve.
Válaszokat előre is köszönöm. Kérdésre szívesen válaszolok.
Ha fel van valami km írva az azt jelenti hogy annál a km-nél lett megcsinálva.
AZ meg lehet nem azt jelenti, mit te találtál bele csikarva.
Egyszerű, le kell venni a vezérlés burkolatát, és látszik majd minden.
Ha nemrég volt cserélve, akkor még ott a szíjon a felirat, meg fénylenek a feszítőgörgők.
Én most cseréltem vízpumpát(vezérléstől külön van) és az új ragyog mint a Salamon t.ke. Biztos kell neki vagy 30e km, míg hasonló lesz mint az előző.
Igen, a csere ideje van km-ben felírva.
zr zahnriemen. Akkor volt cserélve a szíj és remélhetőleg minden egyéb is. Az lehetséges, hogy 350 ezer van benne. Ezek a motorok híresen takarékosak, jók, nem azért vették, hogy ne használják. Az órát meg nem 20 ezer km-rel tekerik vissza. Dátumot nem láttál a km mellett?
Az minden esetre a tuti, ha cseréltetsz rajta, onnan legalább tudod, mikor lesz a következő.
Elképesztő, ja.
A szerelőknek is meg kell élni valamiből, főleg az olyan agyatlan sggfejekből mint te, aki ilyen hülye az autókhoz, gépészethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!