Ki tudja hol található?
Figyelt kérdés
Hol található az autóban a fűtés motor típus Opel astra F 1996. Benzines 4 fokozatù kapcsolón egyik sem működik se hideg se meleg! Hogy néz ki egy fűtő motor hol található? A kesztűtartónal kell valhol keresni mert már az ki tudtam venni a kesztű tartót de nem tudom melyik a fűtő motor. Help2020. jún. 29. 11:54
1/9 anonim válasza:
Hát öreg, így elég nehéz dolgod lesz, ha azt gondolod, hogy külön fűtőmotor van az autóban.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem értek hozzà valaki segítsen! :)
2020. jún. 29. 12:07
3/9 anonim válasza:
ha se hideg, se hideg nem működik, akkor a ventillátorral van a baj vagy a kapcsolóval vagy biztosítékkal
4/9 anonim válasza:
Jó helyen kutakodsz, elvileg arrafelé van az ilyen vackokban is. de túl sok motor nincs arrafelé, meg fogod találni, amúgy meg google a barátod. tuti van info arról!!!
5/9 anonim válasza:
Vagy a biztosítéka, vagy az előtét ellenállás nyiffant ki a motorban.
Amúgy kívülről az ablaktörlőnél találod, ha lebontod a pollenszűrő burkolatát. Elég sűrűn megdögölnek opeloknál.
6/9 anonim válasza:
ha az előtét ellenállás ment volna ki akkor 4. fokozatban menne a venti. szerintem elfogyott a szénkefe benne inkább.
7/9 anonim válasza:
Ha ennyire nem értesz hozzá,inkább vidd el autószerelőhöz.Én sem értek hozzá és ugyanezt csinálom.
8/9 anonim válasza:
Már a többedik kérdés. Ha ennyire nem értesz hozzá, vidd el egy szerelőhöz
9/9 A kérdező kommentje:
Az lessz mert sajnos nem tudom
2020. jún. 29. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!