Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan lehet számokban meghatá...

Hogyan lehet számokban meghatározni?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet egy autó kanyarodási képességeit egy másikéval osszevetni a kipróbálásuk nélkül?

Van-e ilyen arányszám vagy esetleg mértékegysége?

Ha nincs akkor én ezt még is, hogyan tudom megtenni?

2020. jún. 29. 02:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A fordulókör sugarát szokták megadni.

Bár ennek inkább a parkolásnál, megfordulásnál van jelentősége.

Vagy arra vagy kíváncsi, hogy pl. egy adott kanyart melyik autó tudja nagyobb sebességgel bevenni? Erre nincs katalógusadat és sok mindentől függ.

2020. jún. 29. 02:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Próba nélkül sehogy, mert ilyen szám nincs.
2020. jún. 29. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Ilyen számadat nincs.

Valójában sok jelentősége nincs is, mert a mindennapokban nincs is jelentősége. Mármint hasonló autók tekintetében. Átlag sofőr nem közlekedik ennyire határon.

Nyilván egy Alto vs. M4 különbség már értelmezhető

2020. jún. 29. 07:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Akkor ha engem mégis érdekelne 2 különböző autó ilyesféle teljesítménye akkor érdemesebb köridőket keresnem?

2020. jún. 29. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Keresgélhetsz. De az sem feltétlenül lesz hiteles. (Lásd a LapTiming féle részrehajló bohóckodás). Komolyabb teszteket (inkább külföldi érdemes lehet felkutatni, ahol ellenőrzött körülmények között hajtottak meg több hasonló típust
2020. jún. 30. 06:57
 6/6 A kérdező kommentje:

#5 köszi a választ!

Ilyesmit hol találhatok?

2020. jún. 30. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!