Bmw 320i vagy 320d?
A hülye is tudja melyiket mire kell használni.
Az előttem válaszolo szépen leírta
Melyik évjárat? Mert az sem mindegy, hogy egy E46-os, vagy már egy F30-asban nézzük ezeket a motorokat mert van közöttük némi különbség.
Amúgy mindegyik megbízható, de a 2007-2015 közötti 20d-ket érdemes kerülni, vagy legalábbis odafigyelni rá, mert az a BMW hírhedt "öngyilkos" motorja, hajlamos nyúlásra a vezérműlánca és az EGR-hűtő miatt kigyulladhat, ha nem vitték vissza visszahíváskor cserére. De ezeket is lehet orvosolni és egy jó tulaj már rég orvosolta is őket.
Olyan, hogy "jobb" nincs. Mindegyik a maga műfajában a "jobb", ahogy előttem írták hogy melyiket mire. Attól, hogy Pistike nagy BMW-fan és vett egy 1999-es lepukkant 20d-t és hiba nélkül csapatott vele 20 ezer km-t és megossza veled a "dízel a király" meg hasonló hozzáértéseit, attól még nem biztos hogy úgy is van.
Hosszútávra inkább dízel, rövidtávra inkább benzin.
Dízelt én személy szerint akkor vennék, ha minimum 30.000 kilómétert autóznék évente.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!