Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw 320i vagy 320d?

Bmw 320i vagy 320d?

Figyelt kérdés
Benzin vagy dízel? Melyik a megbízhatóbb, "jobb"?

2020. jún. 28. 08:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A fő kérdés inkább a használat helye. Hosszabb távokra nyilván dízel, de városban, két település között pár km-re pedig a benzines.
2020. jún. 28. 08:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A hülye is tudja melyiket mire kell használni.

Az előttem válaszolo szépen leírta

2020. jún. 28. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
82%

Melyik évjárat? Mert az sem mindegy, hogy egy E46-os, vagy már egy F30-asban nézzük ezeket a motorokat mert van közöttük némi különbség.

Amúgy mindegyik megbízható, de a 2007-2015 közötti 20d-ket érdemes kerülni, vagy legalábbis odafigyelni rá, mert az a BMW hírhedt "öngyilkos" motorja, hajlamos nyúlásra a vezérműlánca és az EGR-hűtő miatt kigyulladhat, ha nem vitték vissza visszahíváskor cserére. De ezeket is lehet orvosolni és egy jó tulaj már rég orvosolta is őket.

Olyan, hogy "jobb" nincs. Mindegyik a maga műfajában a "jobb", ahogy előttem írták hogy melyiket mire. Attól, hogy Pistike nagy BMW-fan és vett egy 1999-es lepukkant 20d-t és hiba nélkül csapatott vele 20 ezer km-t és megossza veled a "dízel a király" meg hasonló hozzáértéseit, attól még nem biztos hogy úgy is van.

2020. jún. 28. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hosszútávra inkább dízel, rövidtávra inkább benzin.

Dízelt én személy szerint akkor vennék, ha minimum 30.000 kilómétert autóznék évente.

2020. jún. 28. 17:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!