Az emberek miért adnak ki akár négy vagy öt milliót is autóra, amikor már másfél, vagy kettő millióból is fantasztikus vasakat lehet venni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 26. 20:43
11/15 anonim válasza:
Bocsi elkuldtem veletlen. Szoval ez igaz de sok embernek szamit az is hogy mennyire kenyelmes, milyen a vezetesi elmeny mennyire eros mennyire szep. Es itt vannak a kulonbsegek. Egy Octavia hiaba megbizhato auto es jo ar ertek aranyu ha ketszer annyiert egy 3as bmw vagy a4 audi egyszeruen mindenben jobb. Nyilvan fenntartasa is annyival tobb de mas kategoria. Vezetek ilyet is olyat is es mas. Nagyon.
12/15 anonim válasza:
Mert egyszerűen annyi pénzük van,hogy nem tudják hova tenni már.
Amúgy (én nem tehetem meg)
De szerintem nem túlzottan sok egy autóért 4-5m Ft.
Valószínűleg annyit is ér!
13/15 anonim válasza:
Attól függ milyen kategóriájú és életkorú autóra adják ki ezt az összeget.
10 évre tervezve egy új kis- vagy középkategóriájú alapár közeli , de jól felszerelt autó ennyiért jó döntés, ha a megbízhatóságot, garanciát, biztonságot nézzük és anyagilag sem nagy veszteség. Egy újan 20 milliós 10+ éves autó 5 millióért megvásárolva pénztemető.
14/15 anonim válasza:
Miért vesznek 1,5 vagy 2 millióért autót ha 800-ért fantasztikus vasakat lehet venni?
Ennél butább kérdést rég nem hallottam.Azért mert megteheti és/vagy jobb autó kell neki
15/15 anonim válasza:
Apám például azt az elvet vallja, hogy csak szalonból vesz autót (én is így vagyok egyébként), új kocsik meg nincsenek 1-2 milliókért, a legfapadosabb is 3-nál kezdődik. De az meg nem elégíti ki az igényeket, úgyhogy hamar el lehet jutni viszonylag magasabb árhoz, a mostani RAV4-ünk 10 millió volt, és csak egy átlagos autó, semmi extra, azért drága, mert hibrid, és feleannyit fogyaszt, mintha simán csak benzines lenne. Mondjuk mindegyik autó sokat drágult, már Suzukit meg Opelt se nagyon lehet 6-7 millió alatt kapni, ha akar valami magasabb felszereltséget is az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!