Gáz egy 36 éves autóval járni?
Te tudod, hogy az igényeidnek megfelel-e.
Nekem is van egy 42 éves autóm. De napi használatra, pláne hosszabb autópályás munkautakra nem azt használom. Tényleg csak hobbiautó. Jó időben, hétvégente hozom ki a garázsból és csak a környéken járok vele. Parkolóban sokan szokták megbámulni, fotózni.
Ne érdekeljen. Sőt, szerintem egy szép állapotú régi autó nemhogy nem gáz, hanem kifejezetten érdekes. Én örülni szoktam, ahányszor látok valamilyen régi vasat, ami szemmel láthatóan rendben van, mégis kiviszik az utcára.
Egy Swift meg tényleg semmivel nem jobb. Lehet, hogy könnyebben fenntartható, lehet, hogy kevésbé kell rá vigyázni mert mindent is kibír a technika, de egyébként egy csörgő-zörgő, kanyarban már kis tempónál is elszálló, kényelmetlen szükségautó, szerintem az Orionod kényelmesebb is, és balesetben talán még jobban is megvéd (bár sokkal biztos nem).
Becsüld meg azt a gépet, manapság már ritkaságnak számít! Ha egy kicsit szépítgetni akarod, van hozzá egy hátsó spoilerem a csomagtértetőre és egy előre a lökhárító alá a köténylemezre. Eredeti Ford Foha, autón még sosem volt. Ha eljössz érte dél-pestre, ingyen megkapd mindkettőt :)
Ilyen a hátsó:
Érdekes mentalitású emberek járnak ide a gyakorira. Fölajánlottam ingyen alkatrészeket a kérdezőnek, erre lepontoztak! Az még érdekesebb, hogy a felajánlás óta eltűnt a kérdező!
Lehet, hogy nincs is ilyen autója csak trollkodott egy jót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!