Első autó, segítenètek?
2.5 millióig kerestem autókat én keresem meg az árát nem egy két hónap de na így jobban vigyázok hogy tudom mennyit dolgozok èrte ezeket találtam
BMW
e60
e90
Audi
a4 2007-2015
a6 c6 2004-2011
a8 D3 2002-2009
Mercedes
C osztály 2005-2010
Clk osztály 2002-2008
Volvo
S80
S40
Amiket írtál, mind öreg prémium autó, ezeknél 1 dolog fontos: legyen egy megbízható szerelőd aki ismeri a típust mint a tenyerét és nem húz le (nagyon).
Unokatesóm vett egy 10 éves a4-et mert hathenger meg tetőablak, kevéskilométer, királyság, az első évben az autó majdnem 2 hónapot volt a szerelőnél és több pénzt költött rá mint amennyiért vette, aztán amikor már úgy gondolta rendbetették, elmentek vele nyaralni, és 1500 euró volt a román audi márkaszerviz pedig komoly baja nem is volt, csak odáig bírta a verda és más szervíz nem volt a közelben.
Tavaly meg kirohant elé egy kutya és fél év volt mire talált pont olyan bontott lökhárítót (mert ez hathengeres, öcsém, erre nem olyan kell).
Ha arra kell autó, hogy nap mint nap használni tudd, én nem ilyeneket vennék. Hobbi v. projekt autónak tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!