Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A közeljövőben Ford Focus...

A közeljövőben Ford Focus mk2.5-t szeretnék vásárolni. Szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

Már vezettem ilyen autót és nagyon bejött.

Sokat utána olvasgattam fórumokon, különböző oldalakon, videókat néztem róla. Nem tűnik nagy melléfogásnak ha kifog az ember egy aránylag jó példányt. 1.6-os benzines motorral ajánlják a legjobban.

Van itt valakinek tapasztalata erről az autóról? Szívesen veszek bármiféle észrevételt.

2020. jún. 22. 13:35
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, úgy 800.000 és 2,5 millió között mozognak. Nekem max 1,8 millió lenne rá, bár jobb lenne 1,5 körül találni. És ezen felül szánnék még rá külön max 500.000-et ilyen-olyan javításra, alkatrészcserére, papírmunkára.
2020. jún. 22. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Na fain. Pont ilyen autóm van.

Érdekel egy őszinte vélemény?

A dízel csendes, futómű közepesen zajos. Belső tér minősége hagy kívánnivalót maga után. Motorikusan nem szokott gond lenni velük, nagyon megbízható konstrukció. 200 e körül a kettős tömegű, porlasztó eljöhet. De kb 200-ba megcsinálják.

Orszagúton tudja a 4,5 fogyasztást az 1.6os TDCI.

2020. jún. 22. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Hány éves a kocsid, és hány km van benne? Mi a helyzet a kasztnival? Nem rozsdásodik?
2020. jún. 22. 15:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Rozsdamentes, egyenlőre. De sajnos ahol a sarat kihánnya ott a festék lejött picit egy 2 centis körben. 2009 1.6 TDCI 90 pacis. 227e km.

Az ülés kényelmes, de a belseje hangos.

2020. jún. 22. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!