Egerben forgalmi vizsgázott valaki? Tippek? Milyenek a vizsgabiztosok?
Amit én tanácsolok, az a nyugalom, és fogd fel hogy nem szégyen megbukni, és ne máson keresd a hibát, hogy a másik autós volt a hibás, meg miegymás.
amire nagyon figyelj, hogy a FÉKPRÓBA!!! illetve elsőbbség adás irányváltás, zebra. Menj kicsit lassabban kb 45 KM/h (mondjuk ne a 70 es táblánál) mert akkor egy kicsit több időd van felfogni a szituációt, a történést. Nézd az előtted lévőt, átlagba azok normálisan rutinból vezetnek, de ha látsz valamit azt ne csináld utánna pl záró vonal átlépés, buszsáv haladás meg ilyenek.... ha elrontasz valami kis dolgot ne agyalj azon hogy úristen elrontottam, hanem menj tovább, ha kell korrigálj. majd a jogsi megszerzése után már megtanulsz közlekedni is, most egyenlőre amit tudsz vagy tudnod kell a kresz szabályainak betartása.....
Tegnap volt a negyedik (szerencsére sikeres) vizsgám, szóval tudok mesélni ha van konkrétabb kérdésed pmben :D
A fentiek jól írták, ezekre mindenképp figyelj, illetve amire kicsit érdemes "rájátszani" az a tükrök és holtterek ellenőrzése, mert a vb nem látja hátulról ha csak a szemed forgatod és imádnak belekötni. Forgasd a fejed minimálisan, forgalomban benti középső és a bal visszapillantót, kanyarodáskor az annak megfelelő tükröt és holtteret figyelgesd kb. 6-8 másodpercenként. Ha távolságit kapsz/húzol, akkor figyelj arra hogy ne menj indokolatlanul lassan a vizsga miatt mert azt se nagyon szívleli egyik se, de ha egy jó 80-85 km/h-val mész 90es táblánál akkor már nincs baj, plusz a tompított fényszórót ne felejtsd el!
Vizsgabiztosok nem mondanám, hogy örömből buktatnak, van amelyik sokkal szigorúbb mint a másik, de ha magabiztos vagy és szabályszerűen közlekedsz akkor nem lesz probléma ;)
Sok sikert a vizsgádhoz!!
Jaa, most látom, hogy sikerült, gratulálok! A sok hirdetés miatt azt hittem nincs több válasz 😆
Tudsz róla mesélni esetleg? Vizsgabiztosok, kellett-e ellenőrzés az elején, stb. Megköszönném. :)
#15-os
En ma voltam masodjara forgalmin itt Egerben. Szerencsere sikeres volt, en az elson azert buktam meg mert nem neztem be magam moge. A tukroket nagyon figyeld es a holtteret is, jo pont ez a vb-nál. Sok egyiranyu utcaba voltam, ugyelj ha balra mesz balrol kanyarodj. Fontos meg az is, hogy van amikor a belso sav az egyenes es ha nem mondd semmit az oktato automatikusan sorolj be oda, sok ilyen egri utvonal van. Sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!