Miért nézik le az embert egy 316-os Compacttal? Nekem ez tetszik.
Mert tesznek róla az ilyen korabeli BMW tulajok (nem pont a compact), hogy utálják és lenézzék őket.
Őszintén, nemigen hallottam még ilyen 20 éves 3-as BMW-vel rendelkezőtől olyan (igaz) és konszolidált mondatokat, megnyilvánulásokat hogy:
- tudom hogy egy kacat az egész
- nem szégyen, erre volt pénzem, de szeretem
- nem sok lóerő, úgyhogy nem nyomom neki.
- Valóban a te Toyota Corollád kétszer annyiba került mint az én BMW-m, elismerem, hogy többet ér
- Ki se posztolom, mert tényleg egy tök átlagos autó
- A többi márkával sincs bajom.
Helyette:
- Mivan gcci csóróóó, nincs béemvéééd? Új Vitarában ülsz? SUZUKII? Jéézusom csóróság legalja! Bezzeg az én 320d-m!
- Mivan köcsög levilloglak mind a 140 lóerővel vvaaaaa mennyémááá!
- Aztakurta de televagyok! Nézzétek, BMW-m van! ENYÉM A VILÁG
- Drifteljünk a körforgalomba!!
- Hallod ez úgy megy b+, hogy széttép. Bármit megeszik. (mind a 140 lóerővel)
- Kiposztolom naponta, el ne felejtse senki, hogy nekem bejött az élet!
- Audi?? Merci?? Chhhh. CSAK A BMW! BMW for life! Életembe nem ültem még 1 milliónál drágább autóba, de M POWEEEER!
Na ez az a mentalitás ami zavaró. Nem a kocsi önmaga. Hanem hogy egy alapvetően (sajnos lássuk be) párszázezres szar BMW-re a tulajdonosaik 90%-a úgy veri a nyálát, mintha egy 50 milliós 600 lóerős kocsiban ülnének. Közben bárki bármikor elmegy, és tudna venni ilyen szarokat. Én is. Ha holnap akarnék egy ilyen 20 éves BMW-t, elmennék és megvenném. Szerintem ti is. De kell a tökömnek :D
Abszolút elvesztik a realitásérzéküket, és 10 szer többnek gondolják magukat és a kocsijaikét is, mint amik valójában.
Amúgy 316 compact meg:
- valaha gyártott egyik legrondább BMW szerintem
- 116 lóerejével és a 11,2 másodperces gyorsulásával... Ide nem is írok semmit. 11 másodperces gyorsulásért nem kell BMW.
Azért mert karban nem, csak használható állapotban tartják ezeket.
Tipikus boyracerek hajtják, akik azt hiszik ez "menő".
Uu erről van egy sztorim. Amikoris az tahó srác büntető fékezni akart, aztán a honda megelőzte és befekezett, majd mikor előzni akart a bmw gyorsított. Esélytelen menet volt,🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!