Porsche boxsteren szeretnék kipufogót cserélni?
Nem ismerem hazai törvényeket, de ha van hol találhatok olyat amit fel is tehetek utcai használatra?
Ill mi az ami meghatározza h mo-n használható-e az utakon?
Igen már ki van nézve, euban elfogadott, de ha jól tudom hazánk máshogy szabályoz mint német o
Melyik nem gyárban készül? ;)
Am mert porsche anyi félét gyárt hozzá
Ne erőltesd. Haver az Opeljére dobott fel eredeti Opel, gyári tuningos futómű-rugókat, féknyergeket, tárcsákat, TÜV-papírokkal típusra igazoltan, mindennel, mégis fingatták vele a szigorított műszakin, tolmáccsal hivatták fel a német TÜV-öt, ahol elmondták, hogy ott van a papíron, hogy szabályos, nem értik, mi a kötözködés alapja.
A magyar műszakiztatás eonokkal van lemaradva.
Az más téma, mennyire képesek egy boxteren kiszúrni, ha valami nem gyári.
Köszi, hát itt nincs tul sok ilyen kocsi,
de lehet atse iratom magyarra, akkor nem kothetnek bele ugye?
Nem tartom kizártnak, hogy ezt elméletben be kellene íratni a forgalmiba (azon felül, hogy a műbizonylat nálad van), de a gyakorlatban szerintem a kutya nem fog vele foglalkozni. Esetleg egy nevesebb tuning-műhelyt lenne érdemes felhívni, hogy ők hogyan csinálják, vagy esetleg az NKH-t felkeresni.
Valamennyire talán releváns: nekem a mániám volt, hogy index izzókat LED-re cseréltem (nem 500 Forintos kínai vacakra, hanem egyező fényerejű, hűtőbordázott omnidirectional LED-oszlopokra amik 15k-ba kerültek), marginális eltérés volt a vetített képet illetően, de már 3 műszaki vizsgát levittem velük, pedig elméletileg "nem kéne".
Egyébként gratula az autódhoz.
" lehet atse iratom magyarra, akkor nem kothetnek bele ugye?"
És ki fogod vinni német TÜV vizsgára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!