Milyen benzines autót ajánlotok 800 ezer forint körül?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy ezer eves dizeles opelem van, amit az utóbbi időben nem használok sokat. Éppen a városban elmegyünk ide- oda. Szeretnénk lecserélni benzinesre. Ebben az ár kategóriában milyet érdemes venni?2020. jún. 13. 22:02
1/9 anonim válasza:
Én a helyedben Toyota Corollát vennék. Apámnak van egy 2006-os évjárat imádom, arra tényleg csak annyit kellett költeni amit kell egy autóra. Törököknél használják őket taxiknak (Ott is rakták őket össze), mert nagyon strapabíróak és nem kell rájuk sokat költeni.
2/9 anonim válasza:
#1 Törököknél összerakott autókat, ha újonan nem vettik alá alvázvédelemnek, akkor rekord gyorsasággal eszi meg a rozsda.
3/9 anonim válasza:
Rengeteg van, sokat segítenél, ha megosztanád, hogy mi a felhasználási terület, mihez kell, milyen gyakran, mekkora távokra, hány emberrel stb.
4/9 anonim válasza:
#1-essel egyetértek, Toyota Corolla.
5/9 A kérdező kommentje:
Legtöbbet városban közlekedünk.(5-10km) Havonta egyszer kimegyunk falura, 60km az út. Ketten vagyunk, de azért jó lenne ha a kocsinak lenne egy tágasabb csomagtere is. Leginkább vásárlásra használnánk illetve kirucanni a városba.
Nezegettuk a focust és a swiftet.
2020. jún. 14. 07:36
6/9 crudy válasza:
Swifttel se lehet nagyon melle nyulni. Fordok se rosszak, de nem egy megbizhato japan auto es soha nem is lesz. Toyota vagy suzuki, ezek teljesen alkalmasak a celjaidra.
7/9 anonim válasza:
A Swift kicsi. Nem venném. Focusban, Astrában, Fabiaban gondolkodnék.
8/9 A kérdező kommentje:
Lehet már nem nézi senki sem a kérdést, de végül focus mellett döntöttem. Eddig nem bántam meg, tágas és a kormányzás hihetetlenül kényelmes!
2020. júl. 3. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!