Sport ulesek sportkormany sportkipufogo bizonylat nelkul... Emiatt az auto joval dragabb mint szeriakent. Ezekkel inkabb olcsobban kellene arulni, mert mindet le kell cserelni muszaki elott. Ezek hibak, mert kicserelendo alkatreszek. Akkor miert nem ehhez kepest lovik be az arat? De legalabb akkor ugy arulnak mint ha gyari lenne, de ehhez kepest meg joval dragabb is.
Ilyenkor sokszor adják mellé a gyári dolgokat is, és így megérheti a felárat. Ha nem adják mellé, akkor is lesz aki megveszi. Ha mégsem akkor lejjeb megy az árral. Sokszor látom hogy a nagyon drága hirdetéseknek, hétről hétre megy le az ára, mert lassan leesik nekik is hogy nem ér annyit.
2020. jún. 13. 06:10
2/7 anonim válasza:
Némely eladó úgy gondolja, hogy ha rákölt ilyen cuccokból 125673 Forintot a kocsijára, akkor az pont annyival lesz drágább. Pedig nem. Lehet hogy a tulaj szerint az ilyenek menő dolgok, más pedig csak az igénytelenséget látja benne és nem hajlandó fizetni érte többet.
2020. jún. 13. 09:07
3/7 anonim válasza:
Szerintem a realitás az, hogy az esetek többségében ez valóban inkább riasztó és sokkal kevesebb potenciális vevő lesz rá, hiába adja drágábban. 2 esetben reális ha emiatt jóval drágább, ha ténylegesen nagyon komoly átépítész kapott és akkor nyilván célzottan egy szűkebb rétegnek árulja amivel ő is tisztában van és nem bárkinek, másik eset pedig ha gyárilag jön ki az autó ezekkel, mert ugye vannak gyárilag is sport változatok amik természetesen drágábbak.
2020. jún. 13. 09:26
4/7 anonim válasza:
#3 Ez teljesen igaz, az úgymond "igényes tuning" valóban drágábbá teszi a kocsit, de az nem a Tescos 10ezer Forintos kormánynál keződik.
2020. jún. 13. 09:28
5/7 anonim válasza:
nyilván nem. Nekem pl már az is egy felkiáltó jel autóvásárlásn, ha látom, hogy ott van bevágva egy mélyláda a csomiba. Pedig szeretem a zenét én is, de érted.
2020. jún. 13. 09:31
6/7 anonim válasza:
Az autómat sport ülésekkel és sport kormánnyal, sőt "sport" pedálokkal szerelték. De ez gyári. A megrendelőlapon is így szerepelt. A kormány, nem sima bőr, hanem perforált, az ujjpihentető rész kicsit vaskosabb. Az ülések oldalt jobban körbevesznek és az ülőlap hosszirányba is állítható. A pedálokon pedig nem gumi borítás, hanem fém van. Kb ennyi a különbség. De ez gyári megoldás mind. Ezért semmilyen bizonylatot nem kaptam róla. Műszakin se kötött még bele senki, pedig viszonylag ritka az ilyen ebből a típusú autóból.
De a kérdésedet is értem. Ilyen utólag belebarkácsolt, aliexpressről és hasonló helyekről beszerzett marhaságokért én sem adnék egy fillért se. Sőt, számomra ezek inkább negatív dolgok. Egy eredeti, megvigyázott gyári belsővel rendelkező autót sokkal szívesebben vennék meg, mint egy ilyen összebarkácsoltat.
2020. jún. 13. 15:41
7/7 anonim válasza:
Hát a sz@rt is lehet polírozni, sőt aranyozni is, de attól még a sz@r sz@r marad. Itt is ez a lényeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!