Melyik nagy gumiabroncs gyártót preferáljátok ?
Eddigi conti téli, michelin nyári volt. Bajom nem volt vele.
De ez olyan kinek mi vált be, vagy épp teszten melyik győzött azt akkor azt veszik.
Ezek közül nekem a Goodyear (Eagle F1 Asymmetric 2 és Eagle F1 Asymmetric 3) jött be legjobban. Már több szettet használtam. Nagyon jól tapad, viszonylag tartós gumi.
Contitnetal (Wintercontact TS 860 peremvédős kivitelben) a mostani téli gumim. Ezzel sincs bajom. De igazán nagy hóban még nem volt alkalmam kipróbálni.
Michelint (Alpin A4) szintén téligumiként használtam. Soha nem csúsztam meg vele. A 2013 március 15-ei hóviharban simán áthozott az országon, miközben az út szélén rengeteg árokba csúszott, vagy elakadt autót láttam. Szóval nálam bizonyított. Egyedüli bajom vele, hogy nagyon hamar, már 4-5 évesen elkezd repedezni. Pedig kopni nem nagyon kopik.
Bridgestone (Turanza T001) a mostani autóm gyári szerelésű gumija. Voltam vele a Hungaroringen vezetéstechnikai tréningen. Így megtapasztaltam a gyakorlatban ennek a határait is. Engem nem nyűgözött le, csúszkált rendesen, olyan helyzetben is, ami a GoodYearnak meg se kottyant volna.
Pirellit nem ismerem, nincs vele tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!