Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért áll le az autó?

Miért áll le az autó?

Figyelt kérdés
1-es octaviarol van szó tegnap cseréltünk lambdaszondát ment szépen sőtt sokkal jobban gyorsult semmi probléma nem volt utánna. Ma reggel jöttem dolgozni vele és ahogy a korforgoba értem lassitottam vissza raktam harmadikba de azt vettem észre, hogy benyomtam a kuplungot le esett a fordulat 800-ra majd le is állt rá engedtem a kuplungot ment tovább ezt 2. Játszotta el viszont ahogy be értem a városba kiváncsi voltam le áll-e a lámpánál de semmi szép egyenletes alapjárata volt. Egy darabig szonda nélkül ment lehetséges, hogy emiatt lenne?
2020. jún. 12. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy vw-konszern autókra mennyire jellemző, nekem fordon jelzett lambdaszonda-hibát, rakoncátlankodott az alapjárat is, és végül az alapjárati motor cseréje oldotta meg. Azóta - lekopogom - a lambda sem jelzett vissza.

Nekem is az volt a gyakori probléma, hogy menetből kuplungnál lezuhant a fordulat és lefulladt a motor. Máskor meg fent maradt az alapjárat, vagy épp 1500-2000 között járt föl-le.

2020. jún. 12. 12:43
 2/2 anonim ***** válasza:

mi volt az oka a lambda-szonda cserének?

volt most hibakód?

2020. jún. 12. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!