Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol vehetnék bal első tompítot...

Hol vehetnék bal első tompított fényszóró "foglalatot"?

Figyelt kérdés

Őszintén nem is tudom, hogy pontosan mi a neve ennek a cuccnak. A bal első tompított fényszórót kell belehelyezni, ezért gondolom, hogy "foglalat" vagy valami ilyesmi lehet. Sajnos nem mai autó, és nagyon lazán áll benne az izzó, sokszor kimozog a rossz utakon, és olyankor kikapcsol a fényszóróm, ezért kellene bele másik.

2004 peugeot 407 2.0 HDi

2020. jún. 10. 15:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

zs+u kft?

Unix?

Bárdi?

2020. jún. 10. 15:13
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik autósboltban találsz abban biztos vagyok, de Bárdi, Unix esetleg Kovács autó ott biztosan van. Az hogy megállapítsd milyen kell bele az esetek nagy többségében H7 de nem egészen biztos. Vannak típusok ahol más a foglalat Peugeot esetében fogalmam sincs, sosem volt olyan autóm. Ha interneten rendelnéd meg alvázszám és motorszám alapján kiválasztod az autód típusát és szépen kidobálja azt ami bele való. Ha ebben nem bízol és személyesen vásárolnál akkor a foglalatot kiveszed szépen, lehúzod a csatlakozóról és beviszed a boltba megmutatni hogy neked ilyen kell és ennyi. De a legtöbb boltban meg kell tudják mondani hogy milyen kell a tiédbe. Egyébként meg a foglalatra rá van írva milyen típusú.
2020. jún. 10. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Már ott hibázik a kérdés hogy " tompított fényszóró foglalat".

Amikor felkapcsoljuk a fényszórót az a tompított, vagy átváltjuk és az az országúti fényszóró.

Ennek nincs foglalata.

Te esetleg az izzó foglalatát keresed ???

2020. jún. 10. 16:16
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de igen, rosszul fogalmaztam ezek szerint, az izzó foglalatát keresem. Az izzóval minden rendben, csak annak a foglalatával van problémám. Kerestem autósboltokban (netes oldalon) de mivel nem tudom, hogy mi ennek a pontos neve, sajnos nem találtam.
2020. jún. 10. 18:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Menj be például a Bárdihoz és vidd be azt ami kell neked és ők lehet hogy tudnak segiteni.

Vagy pedig bontóba nézz szét.

Ezeket fel is tudod telefonon hívni. Előtte fotózd le és lehet találnak neked.

[link]

2020. jún. 10. 19:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Van ilyen is.

[link]

2020. jún. 10. 19:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2020. jún. 10. 20:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Bemész akármelyik autósboltba a forgalmival és az alapján kikeresik neked. Célszerűbb nagyobb boltokba menni pl Bárdi,Unix, ott szinte biztos hogy lesz raktáron egyből oda is tudják adni.
2020. jún. 10. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!