KRESZ-t hogy érdemes elkezdeni tanulni ha még csak itthon kezdeném el?
Online van valami könyv vagy oktatóvideókból jobb tanulni.
Egyenlőre még nem szeretnék beiratkozni csak akkor ha már van valami alaptudásom vagy esetleg az oktatás már csak ismétlés lenne nekem.
Ha még nem akarsz beiratkozni, de picit fel akarsz készülni, akkor Kotra Károly Interaktív KRESZ könyv személygépkocsi-vezetők részére c. tankönyvét ajánlom (sárga). Én anno a zöldből tanultam (transport media kiadó), de Kotra-féle sokkal érthetőbb egy full kezdő számára, sokkal olvasmányosabb és kellemesebb abból tanulni.
Az e-learning nem mindenkinek tetszik, és ha 0-ról indulsz, nem mindig egyértelmű. A párom most csinálja e-learninggel a B-t és minden modulban van pár olyan, ami félreérthetően van megfogalmazva, vagy nem egyértelmű valami és tőlem kérdezi meg ezeket. Ha van valaki, aki tud (és hajlandó) segíteni, az e-learning valóban jó lehetőség lehet, de ha nincs előzetes tudásod és egyedül kéne csinálnod, akkor nem biztos, hogy számodra az a legmegfelelőbb.
köszönöm szépen a válaszod
ment a zöld minden jót!
Pörgesd a teszteket. De úgy hogy mutassa a választ is. Magyarázatot is lök mellé.
Elkezded tolni minden nap csak egy órát, egy-két hét és meglesz a tudás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!