Miért nem indul el a 2t motorom?
2t 50ccm és motorról van szó.Az lenne a problémám hogy nem indul el hideginditásnál.Régebben elvittem szerelőhöz ki lett rajta cserélve az úszó,tömitések a karbulátorban.Utána meg mindig fennakadt a tűszelep mert mindig felpörgött és leállt és amiután leállt magától már elsem indult.Ezért elvittem egy másik szerelőhöz,csinált is rajta valamit,le is húzott 36 ezerért és csak egy napig volt jó mert most meg nem akar elindulni Ennyi pénzért vehettem volna egy új karbulátort.
Csak betolással indul el hidegen,meg mintha nem lenne benne erő,nem húz egyenletesen indulásnál.Aztán 7 ezertől megindul a fordulatszáma a motornak de akkor sem húz egyenletesen.Meg 1.fokozatba 7 ezertől rángat a motor nem is szoktam kihuzatni csak 7 ezerig.Régebben nem volt ennyire gyenge,3-4-5 ezres fordulatszámon a gyorsításnál nem reagál egy teljes gázhuzásra tehát ugyanúgy gyorsul mintha normálisan huznám.Lehet hogy még mindig a karbulátor a hibás?
Lehet hogy azért nem indul el mert túl sok levegőt vagy benzint kap?Ha a karbulátorral van a probléma akkor vegyek egy újat?
Mert lehet hogy bütykölve volt vagy nem tudom,de ennyi pénzért amennyit én fizettem a utoljára már vehettem volna egy újat 25 ezerért és akkor már nem is kellett volna ennyit kinlodni sem mert még most sem jó.
egyértelműen üzemanyag ellátás a probléma. Én az enyémmel azt csináltam, hogy leszedtem a porlasztót, és szétszedtem az utolsó csavarig...tanulmányoztam, hogy is működik, aztán összerakás után némi beállítás, és hibátlanul működött. Eladtam, az új vevő elégedett volt.
Keress meg a motorod fórumát a TotalCar-on, ott szakszerű tanácsot kapsz.
Ne vegyél újat, és ne vidd szerelőhöz sem, megoldod saját magad.. A sikerélmény a tiéd, és pénzed is marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!