Karácsony Gergely hogy gondolja hogy megszüntet sávokat és bicikli utat fest fel rá? Olyan helyeken ahol alapból is dugó van. Meg most is amikor fele sincs meg a forgalom pesten. Arrol meg ne is beszeljunk hogy a bringasokra is eletveszelyes.
Igen
A 133 as buszon rohadjon a tomegben csovesekkel korulveve az aki sok millioert autot vesz.
Vegul is azert vesz az ember autot 15 millioet hogy utana buszozzon.
Meg aki targyalasokra megy az is menjen busszal ugye? A pizza futar es a csomag kiszallito is? Okos vagy.
"Meg aki targyalasokra megy az is menjen busszal ugye?"
Miért is ne?
Igy van ahogy az utolso irja.
Meg tudod ahol eppen 30-40-50 millik fuggenek azon hogy te oda ersz vagy sem azt en nem biznam a bkv ra mar ne haragudj.
Meg tudod oda kell egy megjelenés nem úgy mész oda mint aki egy penteki kocsmazasbol tart hazafele.
Ti se utaztatok még tömegközlekedéssel.
Sokkal hamarabb odaérsz bárhová, mintha kocsival araszolnál a dugóban, aztán meg köröznél, hogy parkolóhelyet találj. A veséből kiálló késre inkább nem is reagálok.
Viszont az tudod tisztelt vezető úr!
Hogy 40 fokban egy klima nelkuli buszon az ember 5 p alatt a tokeig izzad.
Az meg gondolom nem jut el az agyadig habár szellemi munkát végzel, de a buszok is ott jarnak ahol az autók, és képzeld ugyan úgy a dugóban fognak araszolni ha nincs busz sáv.
Na meg en meg mindig ugy vagyok vele hogy nem azert fizetek sok milliot kocsira adora hogy egy buszon nyomorogjak 500 emberrel.
A bicikli utak kihasznalatlansagat meg mar ne is soroljuk fel.
1 savot torolnek azert hogy napi 500 bringas elmenjen ott ahol egyebkent napi 100 ezer auto menne.
Szamoltam multkor 40p dugo alatt 19 bringas ment el mellettem.
3. Pont egyebkent is eletveszelyes a bringasokra nezve is elobb vagy utobb elkezdik elutogetni oket.
Valljuk be a bringasok 80% a szarik a kresz re es vagy nem ismeri. Ugy mennek at a piroson mint a huzat. De ha valaki kilapitja oket akkor tuti nekik all feljebb.
( Multkori idiota bringas no aki nem allt meg a rendoroknek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!