Egy Ferrari F12 jó Spanyolba vagy Dubai-ba mindennapi használatra?
Figyelt kérdés
2020. jún. 8. 23:57
11/46 A kérdező kommentje:
Nem majd Spanyolban szeretnék egy nyaralót. Vagy Dubai ban de még nem tudom.
2020. jún. 9. 09:57
12/46 anonim válasza:
Előtte azért nézd meg az úthálózatot is, hogy melyik alkalmasabb egy Ferrarinak. :)
13/46 anonim válasza:
Minden esetre a Dubaiban lévő Al Tayer Motors Ferrari kereskedés tulajdonosa jó barátom, ha ott vennél autót, össze tudlak kapcsolni titeket. Ha rám hivatkozol, szerintem oda is ad egy F12-est egy-két napra, hogy kipróbálhasd. Ha komolyan érdekel, szólj.
14/46 A kérdező kommentje:
Okè köszi de lehet hogy még elég sok idő múlva leszek úgy hogy tudok venni.
2020. jún. 9. 11:06
15/46 A kérdező kommentje:
Nem tudom de egyszer tényleg szeretnék eggyet
2020. jún. 9. 11:08
16/46 anonim válasza:
Oké, haver! Addig is hajrá! Persze ha később veszel, akkor már ne F12-t vegyél. De az elképzelés jó! :)
17/46 A kérdező kommentje:
Jó csak azért mondom,mert szerintem biztos hogy csak évek múlva lesz. Nyilván ha addig jön ki jobb akkor azt.
2020. jún. 9. 11:20
18/46 anonim válasza:
Ez a beszéd! Biztosra veszem, hogy Al Tayer barátom pár év múlva is szeretne autókat eladni, úgyhogy érdemes lesz felkeresned. Ha az ingatlanokat nézed Dubaiban, mindenképp menj be hozzá, akkor is, ha még nem érkezett el az idő.
19/46 anonim válasza:
Azt meg majdnem elfelejtettem, hogy ez a barátom ingatlanokkal is foglalkozik, úgyhogy abban is hasznodra lehet. [link]
20/46 A kérdező kommentje:
Köszi,de az ingatlant nem biztos hogy Dubai ban szeretném az meg nem tudom.
2020. jún. 9. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!