Maserati Grancabrio vagy Ford Mustang??
Melyik Mustangot allitod a Maserattival szembe? Az alap Mustang fele annyaba sem kerul mint egy full extras GT.
En mustangot valasztanam
Egy 40 milliós luxus cabrió, vagy egy 15 milliós GT autó. Teljesen valid összehasonlítás.
Jó hasonlatokat írtak eddig. Tényleg, melyik a jobb? Egy kamion, vagy egy roller?
A Mustang egy redneck sportkocsi, a munkásosztálynak, olyan is a belső minősége, futóműve, automata váltója, vezettem, mert minden generációnál megígérik, hogy most jó lesz... hát nem. A motorja egyedül, ami tényleg jó és lehet hogy manuális váltóval használható, de a belső tere, futóműve, automatája sportkocsi szinten pocsék. Viszont legalább 20L alatt fogyaszt és olcsó a szervíze.
A Maserati sokkal kifinomultabb szerkezet nemrég volt nálam egy Quattroporte V8 2 hétig, hát az valami csúcs, ahogy fordul, ahogy fekszik az úton. A motorja legfelül, amikor azt hinnéd kezd gyengülni még katapultál egyet, ami pl előzésnél nem hátrány. Viszont 20L alatt amíg nálam volt, sosem fogyasztott. Ez azt jelenti, hogy üresre szárítottam a jó nagy tankját úgy, hogy nem voltam vele sehol. Valószínűleg az újabb V6 turbo takarékosabb. Alkatrész gyakorlatilag csak gyári van hozzá, így nagyon drága a fenntartása.
Szóval nagyon különbözőek, részemről a Mustang kizárt, a Maseratit meg sajnos tényleg luxus fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!