Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi autókról? Lehetőleg olyan válaszoljon, akinek van/volt ilyen típusú autója vagy ért az autókhoz.

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok. Kb. 600-650 ezer forintot tudok rá szánni. Benzines, 15 évnél nem idősebb autót akarok. Lehetőleg 200 000 km alatt legyen a km óra állása. Legyen megbízható, biztonságos, viszonylag alacsonyan fenntartható.

- Peugeut 206

- Opel Corsa C

- Fiat Punto

esetleg VW Golf

2020. jún. 7. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:

A Golfot húzd ki a listáról, ennyiért nem kapsz 15 év alattit.

A többiből bármelyik jó lehet.

2020. jún. 7. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
50%

Ennyiért csak Golf IV jön ki, az meg korban már nem fér bele a keretbe.

Van a családban 1.2 Corsa. Őszintén szólva nem szeretjük. De ha jót fogsz ki, élhető kisautó, fillérekből fenntartható. 206-ot kihúznám élből. Punto II már nem olyan rossz kocsi. De azért az sem életbiztosítás.

A 200.000 km korlátot meg engedd el. Visszatekert órás lesz úgyis.

2020. jún. 7. 19:45
 3/4 anonim válasza:
48%

Corsa. Golf tul draga, 206 nem jo.

Puntom volt, de a Corsat jobban szeretem. Sot, annyira bejott, h mindket tesom is azt vett, de ok D es E verziot.

2020. jún. 8. 00:39
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Na így vesznek szegény első jogsisok olyan autót, amivel később szívnak.

Corsát ajánlanak, megveszi az 1.2-es láncos, és a gatyáját rá fogja költeni. Volt nekem g astrába, összetettem a kezem, hogy megszabadultam tőle. Ugyanaz az 1.4 láncos is.

Golf rohad, mint a fene, minap láttam a bontóba cserélt küszöbös 4-es golfot 2 darabot...a motorjaik meg....hát...

És irreálisan drágák ehhez képest.

Olaszt pláne nem.

A peu 206 jó lenne, csak a hátsó híd hibalehetőség bosszantó.

Vegyél inkább egy 3-as cliót, ilyen pénzből bőven jót fogsz ki.

És nem lesz annyi bajod vele, mint amiket írtál.

2020. jún. 8. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!