Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit szóltok arra, ha valaki...

Mit szóltok arra, ha valaki felragasztja az autójára ami nem igaz?

Figyelt kérdés
Mondjuk sima Lancerra Evolution, Octaviara RS, Golfokra GTI, BMW-re M5/M3. Szerintem ezek nagyon lúzerok ti mit gondoltok? Sőt a rendőrök simán büntethetnék is ezt.

2020. jún. 5. 10:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Mindenkinek maga dolga, de ezen mit büntessen a rendőr? :D
2020. jún. 5. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
71%
Én a nagyobbra ragasztom a kisebb jelzést ;) Az menőbb. Amikor meg észreveszik, hogy 4 henger helyett több van akkor megy a csodálkozás.
2020. jún. 5. 17:07
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Max kiröhögik őket, ha kiderül a dolog, ez van.
2020. jún. 5. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem gáz.

Én is láttam már egy fapados, előszériás E46-ost, hátul a típusfelirat helyén ott egy M-es embléma. Aki nem ért a BMW-khez az azt sem tudja mit jelent, csak egy huszonéves fapados BMW-t lát. Aki meg tudja mit jelent a M ebben a márkában , az meg csak fogja a fejét és röhög rajta. Szóval jogosan merül fel a kérdés, hogy akkor mégis mit akar vele elérni a tulaj.....mert az egón kívül semmi más nem növel vele

2020. jún. 9. 09:44
 15/15 anonim ***** válasza:
66%

#12:

Kicsit off topic, de igen. Egyik kedvenc látványom volt egy régebbi BMW-s találkozón Ausztriában, amikor egy "316i" feliratos E36 szedán erősen ki volt szélesítve, hatalmas gumik, stb stb. Páran odagyűltek, hogy ez most akkor tényleg 16i, és ha igen, akkor egyáltalán elforgatja a 255 széles gumikat? Meg minek az a 4 kipu a hátsóján?

Motorháztető felnyílt, régi BMW V12-es motor kikacsintott...

2020. jún. 16. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!