Ajánlonátok olyan autót, melyben kényelmesen tudok elmélkedni az élet nagy dolgairól ?
Alhambrában szoktam. Megfordítom az első ülést leveszem a cipőm ráteszem a hátsó ülésre bontok egy laktózmentes kakaót és filózgatok.
A jelenség létezik. :D
-VW Trasnporter Multivan T5/T6
-Audi A8, S8
-Skoda Superb
-Mercedes-Benz S-klass
És még sorolhatnám. Ezek olyan autók, amelyekben nagyon fontos dolgok, ötletek, egyezségek szoktak születni, amelyek sokmillió emberre hatással vannak.
Életem egyik legkényelmesebb autója, amiben ültem (és ültem már új S-osztálytól Jaguar XJ-ig sok mindenben) az első autóm, egy '92-es Ford Scorpio. Motorosan állítható hátsó ülések, akkora lábtér még egy 190 centis sofőr mögött is, hogy keresztbe rakva sem ér a lábad az előtted lévő üléshez - mi kell még? Ja, és ha nem egy rohadvány (sajnos a legtöbb az), akkor a hangszigetelés is elképesztő.
Enyém sajnos szét lett törve, de imádtam. Emlékszem, hogy egyszer a pirosnál, amikor egy akkor új (most asszem előző genes) A6-os Audiban beállt mellém egy hülyegyerek, csodálkozva nézett végig az autón, hogy "ez a tragacs mér hosszabb mint az enyém".
Ilyesmi volt, csak sötétzöld:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!