2 millió forintig már lehet egész jó BMWt venni?
Szerintem ennyiből elég jó E46-ot lehet már venni, nem csak alap motorral és felszereltséggel. Ettől függetlenül ugyanúgy 20 éves technika marad.
Valóban ennyiért nem BMW-t érdemes venni.
2 millából már van E90 E91 is,ha lenne 2 millám ezt megnézném:
Felejtős. Ennyiért 20-30 éves romot veszel hülyegyerektől.
Évente 1 vagy 2 misit rá fogsz költeni, ha használni akarod
Látom sok embernek zavar van a fejében. Akkor elmondom E90/91 betegágy az életbe nem vennék az eleje ótvar ronda BMW-hez képest, de ha motorikusan nézzük akkor ritka rossz széria nem is tudom ki vesz ilyet (Akit hallottam mindenkitől csak a pénzt vitte komoly összegeket). Amit eladnak nem csak azért adják el mert rossz kedves harmadik kommentelő csak az magasabb árkategória!
E46/E39 háza táján gondolkozz ha ragaszkodsz a BMW-hez ezekből 2 millió körül lesz az amit nem kellesz szerelőhöz vinni (egy ideig). Lehet venni 1 millióért is de 10 maximum 20 ezer km alatt/után majd jönnek a problémák. Valószínű 250-300 ezer km körülit fogsz találni (80%-a vissza van tekerve ennyire) amivel nincs baj ha figyeltek rá ha volt benne cserélve turbó nem régen akkor megkímélheted magad egy laza 200 ezres költségtől,ha a feszítő,görgő, vezérműlánc stb.. akkor megint egy majdnem 200 ezres költségtől tudod magad megkímélni ha viszont nem volt az elmúlt pár évben ez cserélve akkor biztos lehetsz ,hogy nálad fog szétmenni a turbó és ciripelni az autó a vezérműlánc miatt ami nem játék. (Saját tapasztalat én is megfizettem az árát viszont én foglalkozósat vettem direkt mert olcsóbban kijöttem így mindennel.) Megvan még a szervízkönyv másolata letudom írni mire számíthatsz. Ha gondos tulajtól veszed akkor nem sokat kellesz rá költened,amiket leírtam az minden kocsinál bekövetkezik a sok km miatt. De a tényen nem változtat ,hogy ezek 20 éves autók. Ha nem sürgős az autó vásárlás akkor dobjál még rá egy kicsit aztán tudsz venni egy jobbat. Én is tavaly adtam el az enyémet. Következő autóm valószínű Audi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!