Milyen motorolaj kell egy Aixam 400 mopedautóba?
Milyen olaj kell egy Aixam 400 mopedautóba?
A motorja egy diesel Kubota Z402.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Tisztelt Kérdező!
Mobil1 5W50 Disel motorolaj szükséges az előírásnak megfelelően ehhez a Kubota Z402 disel erőforráshoz. és 1,8 liter mennyiségben!!! Csak hogy pontosak és az előírásnak megfelelőek legyünk.
Váltóba 100% szintetikus 75W90 0,7 liter mennyiségben!!
Fékfolyadék DOT 4 0,3 liter.
Remélem tudtam segíteni.
Üdv. BL.
Tisztelt Utolsó válaszadó!
Milyen variátorba gondolt olajat tölteni? Sajnos Önhöz hasonló "értelmes" emberek írogatnak butaságokat azinte az ember esze megál!!!!!!!!!!!!!!
Idézem:
"Váltóba 100% szintetikus 75W90 0,7 liter mennyiségben!!"
Az aixam sebességváltója szárazon futó cvt.
Inkább végáttétel olaj akarna lenni. De aki nem tudja mi a különbség a kettő között inkább ne osztogasson tanácsot!
Tisztelt Utolsó válaszadó!
Váltót írtan, azaz irányváltó ez szerintem egyértelmű és Ön tényleg okoskodik!
Szerintem képes volt Ön írni a motorhoz 10w40 olajat, erre csupán az igaz hogy bele lehet tölteni!!! de nem azt írja elő a könyve.
Gyári leírásban a szó szerinti fordításban a irányváltót a váltóberendezésnek nevezi ezért írtam váltót, Ön csak okosnak akarja láttatni magát a fentiek szerint.
A második választ tudom megerősíteni.
A múlthéten felvettem a kapcsolatot a gyártóval, akik segítőkészen elküldtek számomra egy (sajnos francia nyelvű) kézikönyvet a kisautóhoz. Ebben 1,8 liter Mobil 1 5W50 olaj van előírva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!