Melyiket érné meg jobban?
Szerintem első autonak inkább egy A8 W12 long-ot vegyél az a biztos!
17/f mérnök ügyvéd orvos vállalkozó
Gyűjts tovább A6-ra.
Én legalábbis nem vennék már 2005-nél fiatalabb autót. Szinte az összes 300000+ kmt futott, efelett pedig már egyre sűrűbben kerül szerelőhöz az autó. Természetesen vannak megbízható márkák a piacon, de ha már van rá lehetőségem, inkább egy fiatalabbat veszek.
Komoly kérdés... a hülyegyerekautó nem véletlen lett már szállóige.
10-ből 9 17 éves friss jogsis kölyök ajdit meg bmw-t akar, mert ott rajta plecsni, na meg persze a nagy kivétel lesz aki normálisan vezet stb, aztán valami csoda folytán a legtöbbje megkergül ahogy beül az autóba, mert azt hiszi, hogy megvan a jogsi, és akkor már versenypilóta is egyben.
Én nem trollkodtam!Teljesen komolyan gondoltam!17évesen így elgagyizni az első autót,hogy rossz A6 c6.Ettől jobbat érdemelsz,meg ennyi idősen nyilván a guba is meg van rá....illetve a fenntartására is......
Üdv egy Audi A8 W12 long-ot vezető
17/f mérnök ügyvéd orvos vállalkozó
Ha első autónak lesz, én akkor sem vennék 10 évnél régebbi autót, főleg nem prémium típust.
Az a probléma, hogy bármilyen autó esetén a fenntartási költségek annak a pénztárcájára lettek tervezve, akik újonnan (vagy esetleg pár évesen) is megengedhetik maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!