Miért világit még most is?
Az autó egy BMW E46-os.Nemrég hazafelé tartva kigyulladt a fékkopásjelző lámpám.Nosza bevásároltam mindent(tárcsák,betétek,pofák,kopásjelző vezetékek)de látva a féktartó lemez halmazállapotát azt is cseréltem de ez most lényegtelen.A problémám annyi,hogy minden új a féknél a fékhatás is tökéletes pedig a betétek még el sem voltak kopva,de csere után is világit a kopásjelző.Már mentem is vele azóta kb 100-150km-t,kérdeztem a forumosokat is de segiteni nem tudtak ők sem a problémámon pedig ott sok mindenből lehet meriteni infot.A kollégámnak Mercije van nála is ilyesmit irt ki és kiderül,hogy féklámpa kapcsolót cseréltek utána megszünk a fényjelzés.Létezik hogy nekem is kapcsoló problémám lenne és ilyesmit jelezhet ha elviszem diagnosztikára?Esetleg ABS jeladó lehet?
Valaki segitsen hátha van jó ötlete!
Ha minden tuti, akkor csak ki kell ütni a hibakódot (gondolom ez elmaradt).
Az autó nem tudja hogy te már orvosoltad a hibát, és addig fog jelezni, amíg nem mondod neki, hogy már megcsináltad.
"ha elviszem diagnosztikára?" Ez jó ötlet, és ott az előző hibakódot is ki tudják ütni.
Köszönöm mindenkinek!
Igen sajnos nem tudtam hogy ki kell ütni a hibakódot és ez elmaradt.
Úgy gondoltam hogy majd elalszik ha minden rendben a féknél.A munkát magam csináltam de gépem nincs a kódoláshoz igy elviszem diagra.
Köszönöm!
Akkusaru fél órára le!
Azt elfelejti!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!