Milyen autót ajánlanátok első autónak?
Figyelt kérdés
Használtan szeretnék venni és kb. 250.000 forintért, de olyat, ami jól is néz ki. Ha lehet, ne írjatok olyat, mint például a Suzuki Swift. Előre is köszönöm a normális válaszokat!2020. máj. 23. 19:30
1/11 anonim válasza:
250 ezerért?
Nímettből behozott bömbi. Sok baj lesz vele, de jól néz ki.
2/11 anonim válasza:
"kb. 250.000 forintért, de olyat, ami jól is néz ki"
Ez így önmagában paradoxon.
3/11 anonim válasza:
Vw Polo. 2001-2002 1.4 60-75 lovasat. Szerintem jól néznek ki.
5/11 anonim válasza:
Nem is való mindenkinek a Swift. Ahogy mondták neked, ennyiért a BMW a tuti vétel. Igaz, csak otthon találkozol majd vele, mert rendberakatni nem lesz rá elég az isten pénze se. De jóhír, hogy FrédiBéni járgánynak majd tudod használni, lábbal hajtva.
6/11 anonim válasza:
Swift, F Astra, Punto, Clio Ezekből kis szerencsével találhatsz olyat, ami "jól is néz ki" és 20 év alatti, bár nem lesz egyszerű.
Bár gondolom, te ilyen szakadt, sufnituningos civic-re, 3-as golfra vagy E36-ra gondoltál.
7/11 anonim válasza:
250 ezer Forintért? xd Tescoban láttam minap egy elég nagy távirányítós i8-ast, na ennyiért max ilyet kapsz ami jól is néz ki xd
8/11 anonim válasza:
250ezerért semmilyen kocsit nem vennék még Swiftet sem, nemhogy olyat ami jól is néz ki....
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nyilván nem olyanokra számítottam, hogy "250 ezerért semmilyen autót nem vehetsz",szerintem mindenki maga dönti el, hogy egy első autóra mennyit szeretne költeni. Én elsőre ennyit, utána majd veszek egy jobbat.
2020. máj. 24. 14:29
10/11 anonim válasza:
Szerintem ne vedd zokon a többiek válaszát. Nyilván, azt veszel amit akarsz, csak 250e forintért lehet olyan autót kapsz, amivel egy koccanás is végzetes lehet... szóval érted, biztonsági szempontból nem biztos, hogy reális. Inkább vegyél a duplájáért, de legyél Te is, meg mások is biztonságban :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!