Segítnétek nekem? Kiküldetésrendelvényt kell kiszámolnom ! 7napot dolgoztam!vagyis eddig értem h 7x15×20=2100 Üzemanyag normam :,8,6 Munkahelyem-Lakóhelyem távolsága összesen:20km Május benzin ár :297 ha jól néztem!Nem a 140km számolják el
Mi az a 7*15*20=2100 ?
Semmit nem lehet érteni .
7=Dolgozott napok száma
15=amennyivel elszámolják
20=az meg a kilométer!
Na, bar eleg zavaros ezert nem biztos, hogy jol ertem, de full hulyeseget szamolsz, penzugyeskent sok ilyet latok, szoval tudok segiteni szerintem.
Tobb info kene, 20 km az oda-vissza vagy csak egy ut? Ugyanis oda-vissza utat teritunk mi is a cegnel.
Ha egy ut akkor 40 km oda-vissza, tehat a szamolas:
40(km) x 8,6 x 297 = 715.176 / (osztva) 100 = 7152 ft. Plusz meg jon a 280 x 15ft = 4200 ft
Tehat a teritesed : 11.352 Ft.
De ismetlem ez abban az esetben, ha csak egy utra 20 km, mert akkor 40 km kell elszamolnia feled a cegnek, a vissza utat is.
De mivel nem irtad le hogy mennyi, ha oda-vissza 20 km, akkor ertelemszeruen a fele lesz, tehat: 5676 Ft.
Kerlek ne kelljen elmagyaraznom lepesrol lepeste mi miert annyi, penzugyon dolgozom, a kollegaknak en csinalom a kikuldetesi elszamolast tobbek kozott. Ha odavossza 20 km a tav akkor az also 5 ezer ft osszeg, ha oda vissza 40km akkor felso 11 ezres osszeg a relevans.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!