A hátsó sárvédő egyben van a tetőelemmel?
Figyelt kérdés
Csak úgy lehet cserélni, ha a tetoelemmel együtt levesszuk?2020. máj. 22. 12:26
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez autótól függ, de az enyémnél így van. Nekem is a hátsó sárvédőm sérült, amikor nekimentem a parkolóházban egy oszlopnak és azt mondta a szerelő, hogy pont ez az egy elem nem cserélhető. Nekem végül nem is kellett kicserélni, nagyon szépen megcsinálták, nem látszik rajta semmi.
3/4 anonim válasza:
Általában egyben van, igen. De az nem igaz, hogy nem cserélhető. Nem olyan egyszerűen mint az eső sárvédőt, hogy csak csavarozni kell. Hanem vágni, hegeszteni és a helyén fényezéssel lehet cserélni. Mint ahogy küszöböt is lehet cserélni, csak macerás.
4/4 anonim válasza:
A legtöbb típusnál a hátsó sárvédő gyárilag az oldalkerettel van egyben. Tehát a küszöb, az A és B oszlopok borításai, a tetőkeret és a hátsó sárvédő alkotnak egy komplett egységet. Természetesen ezt nem szokták így az egészet cserélni, még a márkaszervizben sem, hanem a megfelelő helyeken elvágják és csak a kívánt részt cserélik az előírt hegesztési módszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!