Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Husqvarna sms 125-el lehet...

Ladislaus433 kérdése:

Husqvarna sms 125-el lehet turazni?

Figyelt kérdés
hello, elso motort szeretnek venni, es tetszik a 125-os sms husqvarna. mindenre hasznalnam foleg rovid tavra varosba, de evi 1-2 turat lenyomnak a haverokkal nyaron. a kerdesem, hogy ez mennyire lehetseges? megszorulhat-e a blokk?ennek a tipusnak van kulon olaj tartalya, vagy kevergeni kell mindig a tankba az olajat? mennyit fogyaszthat? alkatresz van hozza?

2020. máj. 17. 14:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ez az ECS-es modell? Találtam online olyat is, hogy 4 ütemű, de gondolom te 2 üteműre gondolsz. Ha jól látom, abban ez az ECS van (electronic carburetion system), ami külön adagolja a dolgokat, tehát gondolom külön tartály van az olajnak.

Miért szorulna meg a blokk? Legyen benne olaj meg víz és ennyi. Nem tudom, mire gondolsz túra alatt.

Hosszabb túrákra nem ideális egy ilyen motor. Én voltam 125-ös supermotoval 2200 km-es túrán, ráadásul utassal, úgyhogy tapasztalatból mondom. Kényelmetlen, lassú, rosszul pakolható.

Ha túra alatt arra gondolsz, hogy elmentek 300 km-re egy vasárnap, arra egy bicaj is alkalmas, azaz 125-ösnek sem jelent gondot, de nem olyan kényelmes.

2020. máj. 17. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!